Rolls-Royce Cullinan este testat pe șosele publice cu caroserie de serie

Prototipurile de pre-serie ale impozantului Rolls-Royce Cullinan au fost greu de omis de paparazzi auto în timpul testelor publice.

În urmă cu o săptămână, Rolls-Royce ne-a prezentat primele două poze cu prototipul SUV-ului Cullinan care poartă caroseria de pre-serie. Acum apar primele poze spion cu prototipul testat pe șosele publice, astfel că putem observa mai multe detalii despre cum va arăta primul SUV Rolls-Royce.
Remarcăm faptul că portierele vor avea deschidere în oglindă, așa cum este tipic pentru limuzinele mărcii britanice. Rolls-Royce a încercat o mică diversiune în acest sens. Montând câte o clanță suplimentară și pe portierele spate. Dar este evident că deschiderea ușilor va fi în oglindă.


Nu mai încap dubii nici legat de profilul caroseriei. Chiar am putea descrie SUV-ul Rolls-Royce drept un Range Rover mai impozant. Totuși, este de sesizat că la nivelul lunetei pare să fie un panou vitrat fals. Acesta este curbat spre interior, ceea ce nu arată tocmai natural pentru un model de serie. Așadar, dacă montanții spate vor fi mai înclinați spre interior decât ne arată prototipul, atunci modelul de serie va avea un profil mai apropiat de cel al lui Range Rover Sport. Oricum, per ansamblu este destul de clar că Rolls-Royce Cullinan va fi o prezență mai masivă și mai impozantă decât Bentley Bentayga, cel mai apropiat rival în termeni de preț, prestigiu și rafinament.
Prototipul din pozele spion publicate de motor1.com include în spoilerul frontal un radar care pare preluat de la modelele BMW. Iar farurile par să integreze tehnologie LED.
Rolls-Royce Cullinan este așteptat să intre în producție în 2018. De la finalul anului acesta va fi testat la Cercul Arctic, iar în 2017 va fi supus căldurilor extreme din deșerturile Orientului Mijlociu.

Pentru poze oficiale, radări digitale și informații tehnice despre proiectul Rolls-Royce Cullinan vă invităm să citiți și articolele noastre anterioare. CLICK AICI pentru link-uri directe pentru articole despre Cullinan.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account