Rolls-Royce Phantom Limelight Collection

Rolls-Royce Phantom Limelight Collection

Pentru lumea celor bogați și faimoși, extravaganța și exclusivitatea joacă un rol crucial în viața lor. Tocmai pentru a le satisface aceste nevoi, Rolls-Royce a lansat o ediție specială a modelului Phantom, care atinge un alt nivel al personalizării și opulenței. Este vorba de Limelight Collection, ediție creată special pentru cei care își petrec viața în ochii publicului sau pe scene mondiale, în lumina reflectoarelor. „Numele său a fost inspirat din invenția de origine britanică, devenită ulterior sinonim al faimei. Efectul limelight a fost descoperit inițial în 1820 de Sir Goldsworthy Gurney, un om de știință britanic, gentleman și inventator al epocii victoriene.” scrie Rolls-Royce în comunicatul de presă. (limelight – efectul reflectoarelor folosite în sălile de teatru sau pe scene)

Rolls-Royce Phantom Limelight Collection

Ca de obicei, nu exteriorul este cel care impresionează în cazul unui Rolls-Royce. Vopseaua Gala Blue îi conferă lui Phantom o eleganță absolută și o prezență roială, dar interiorul este cel căruia îi revine atracția principală. Ediția specială Rolls-Royce Phantom Limelight Collection își întâmpină pasagerii cu patru scaune individuale și numeroase spații de depozitare pentru bijuterii, ceasuri, parfumuri, cravate și alte accesorii. Lista dotărilor magice continuă cu fotoliile posterioare, optimizate pentru relaxare de către un personal medical specializat, capabile să se încline cu până la 27 de grade pentru un maximum de confort. Plafonul ce imită cerul înstelat reprezintă un alt element fascinant, împreună cu  pielea fină în două culori, inserțiile metalice, ornamentele din lemn masiv și ceasul Bespoke creat special pentru ediția Limelight.

Rolls-Royce Phantom Limelight Collection, una dintre creațiile supreme ale diviziei Rolls-Royce Bespoke Collection Cars, este fabricată în doar 25 de exemplare, destinate exclusiv celor care își permit să dea 650.000 de dolari pe un exemplar.

Sursă foto: Rolls-Royce

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account