(VIDEO)BMW i7 imaginat de un artist grafic

BMW i7 caută să înlocuiască treptat BMW Seria 7, iar artiștii grafici caută să ia locul designerilor.

BMW i7 se anunță a fi o mașină dată naibii, „cu un exterior remarcabil și un interior revoluționar” cum zic ei. Nu știm încă cum va arăta și nici de ce PR-ul BMW a renunțat a-și mai promova designerii, însă ne putem aștepta la o oarecare rezistență din partea războinicilor de tastatură și a unor clienți de BMW mai conservatori. Dar la cum arată teaserele care au fost aruncat treptate pe internet, credem că noul i7 va fi cel puțin șocant…în sensul bun.

Ce va spune Mercedes-Benz Clasa S?

Da, am condus noul Mercedes-Benz Clasa S și ni s-a părut fabulos. Am crezut atunci că viitorul BMW Seria 7 va trebui să fie foarte special pentru a-l detrona, iar ceea ce încearcă BMW este chiar o lovitură de stat pentru a da jos dictatura Mercedes-Benz în clasa limuzinelor de lux. Nu este deloc o evoluție, ci o revoluție în toată regula. Nu a îndrăznit nimeni să semneze designul, dar arată de parcă ar fi fost desenat de însuși Thanos, iar interiorul pare desprins dintr-o utopie a viitorului.

Cum va arăta cu luminile aprinse?

Sigur, e ușor să ne imaginăm cum va arăta BMW i7 cu luminile aprinse, dar pentru unii este mai ușor decât pentru alții. Trebuie să fii artist pentru asta. Și optimist, bineînțeles.  SRX Designs și-au găsit timpul și răbdarea pentru a propune o dezvelire virtuală a modelului care urmează să fie dezvelit oficial în curând.  Având la bază imaginile întunecate lansate oficial de BMW, artistul a lucrat cu formele clar definite ale părții frontale și a desenat ceea ce crede el că va fi noul BMW Seria 7. Desigur, treptat va trebui să ne dezobișnuim să-i mai spunem Seria 7, el fiind versiunea full-electrică pentru Seria 7. Între timp, haideți să-l vedem cu luminile aprinse în clipul video de mai jos.

 

Sursa – SRX Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account