Primul BMW M4 Coupe distrus într-un accident

Primul accident rutier în care a fost implicat un BMW M4 Coupe a avut loc în München acum câteva zile. Conform unui raport publicat de TZ.de, la volanul mașinii se afla un tânăr care gonea nebuneşte pe străzile orașului, fără a ține cont de riscurile la care se expune.

bmw-m4-crash-2

Același raport precizează că imediat după ce a trecut de Sendlinger Tor-Platz, acest M4 Coupe pare să fi atins bordura care delimita sensurile de circulație, fiind scăpat de sub control datorită vitezei excesive. Ipotezele anchetatorilor precizează că mașina a părăsit apoi partea carosabilă, trecând peste un indicator rutier și oprindu-se în doi pomi, la mică distanță de o clădire.

bmw-m4-crash-1

Tânărul de 20 de ani a suferit leziuni minore, fiind dus la spital pentru mai multe investigații.

bmw-m4-crash-6

Detașamentul de pompieri aflat în apropierea locului în care a avut loc accidentul a declarat că a auzit un scrâșnet puternic de anvelope, urmat de o bufnitură scurtă. Conform polițiștilor, mașina a fost avariată serios în urma accidentului, așa că asiguratorul o va considera cel mai probabil o „daună totală”.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account