MINI Taxi la Noaptea Muzeelor

MINI

Pentru al cincilea an consecutiv MINI este alături de Noaptea Muzeelor, proiect coordonat de Reţeaua Naţionala a Muzeelor din România. Pentru evenimentul organizat în noaptea dintre 16 şi 17 mai, MINI Taxi continuă tradiția şi asigură transportul gratuit în timpul acestui eveniment, în Bucureşti. O nouă dezvoltare a aplicaţiei MINI Noaptea Muzeelor, disponibilă pentru iOS şi Android, oferă o perspectivă completă asupra tuturor obiectivelor din România care sunt înscrise pentru acest eveniment. În final, pentru toţi cei care au rămas entuziasmaţi de experienţa MINI, a fost pregătită şi o ofertă specială de finanţare – MINI99, care permite achiziţionarea unui MINI Hatch 5 uşi cu o rată lunară începând de la 99 de Euro.

MINI a stabilit o tradiţie bogată a participării la Noaptea Muzeelor cu deja lengendarul MINI Taxi. Acest program este gratuit, la dispoziţia celor care vor să descopere muzeele din Bucureşti. Automobilele participante la eveniment sunt semnalate cu logo-ul MINI Taxi pe portiere şi gata să-i poarte pe doritori către următorul muzeu. În acest an, în prim-plan între modele disponibile la test, sunt noile MINI Hatch cu 3 şi 5 uşi.

Suplimentar, pentru a putea descoperi mai uşor muzeele care participă la eveniment, vă este oferită o aplicaţie dedicată, „MINI Noaptea Muzeelor 2015”, disponibilă pe iOS şi Android. Aceasta oferă o hartă interactivă, o listă a tuturor locaţiilor participante în program alături de orarul în timpul evenimentului. De asemenea, utilizatorii pot rezerva un MINI Taxi pentru a ajunge de acasă în oraş, dar numărul de astfel de servicii este limitat.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account