Si pentru ultima data, poze spion cu BMW X1

V-am tot promis ca X1 va iesi in curand, dar acest lucru inca nu s-a intamplat pana acum. Am asteptat fotografiile oficiale inaintea evenimentului, care a avut loc la fabrica Leipzig week-end-ul trecut.

In mod evident, am gresit un pic, dar cele mai recente informatii din zona zvonurilor spun ca in decurs de cateva zile, comunicatul de presa va aparea pe web si in final vom vedea sau critica X1.

In acelasi timp, ne-am decis sa postam ultimele fotografii spion ale BMW X1 si de aceasta data ne vom tine de cuvant. La cat de mult ne bucura acest joc, fotografiile par a fi la fel ca precedentele, doar putin diferite la culori.

Acestea fiind spuse, baieti de la vroom.be sunt responsabili pentru aducerea acestor poze spion ale unui X1 argintiu. Si inca o data, suntem inca confuzi …. nu ne putem decide daca il vom indragi sau pur si simplu o sa-l uram. Un lucru stim sigur, il inghitim mai bine decat actualul X3.

phpthumb_generated_thumbnailjpg3

Acum, cu noul reconceput si mai mare X3, va fi greu de ales unul sau altul, cel mai probabil se va rezuma la care este mai eficient. Din experienta colegilor nostri de la BmwBlog.com, care au testat un X5d pe un traseu de 3.000km, ne-am dat seama ca eficienta combustibilului este un factor important pentru noi toti. Dati-ne un X1 xDrive23d, ce are un consum de 6,5 la 100 de km, si sigur o vom indragi.


Concluzia, nu avem nici o indoiala ca BMW X1 isi are locul in linia de asezare BMW, si isi are sens chiar mai mult pe piata europeana. Obiectivul cheie pentru cei de la BMW este segmentul mai tanar al pietii auto.

phpthumb_generated_thumbnailjpg11

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account