BMW X1 – teste pe zapada

De data aceasta BMW X1 apare la teste pe zapada. Dupa  lansarea oficiala din octombrie de la Paris Auto Show, X1 a preluat faimosul camuflaj de la BMW si a continuat procesul de testare. X1 a fost surprins de aceasta data in Suedia, ocazie cu care BMW a pus la teste reale sistemul de tractiune xDrive.

Dupa cum am mentionat si mai inainte, BMW X1 va fi fabricat la uzina de la Leipzig din Germania si va fi lansat la finalul acestui an, ca model 2010, dar doar in Europa.

Vor fi disponibile 4 versiuni : xDrive20i, xDrive20d, xDrive30i si un hibrid. Motorizarea de varf este cea de 3 litri cu 6 cilindri in linie ce dezvolta 272 de cai putere si va fi acompaniata de o cutie de viteze automata.

BMW X1 va fi disponibil cu tractiune integrala dar si doar cu tractiune pe puntea spate. La lansarea oficiala din Europa, va fi disponibila doar varianta cu tractiune integrala.

X1 spate

Raportul de distributie intre axe este cel clasic de 40:60, iar pozitia de condus este mai inalta ca in seria 3 touring xDrive dar mai joasa ca in X3.

Interiorul este o combinatie intre bordul clasic de la seria 1 si elemente preluate de la seria 3, cum sunt volanul sau ecranul mare pentru sistemul de navigatie.

Tehnologia Efficient Dynamics va fi si ea prezenta pe X1. Nu a aparut inca o lista de preturi, dar ne asteptam ca acestea sa se situeze undeva intre cele de la seria 1 si cele de la X3

[Sursa: GlobalMotors ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account