A doua generatie BMW X3 va aparea in 2010

In mai putin de doi ani, urmatoarea generatie de BMW va prezenta a doua generatie de X3. Noul BMW X3 va creste in dimensiuni si va urca in clasa sa pentru a face loc pentru X1 – vehicolul urban.

Cu competitori ca Mercedes-Benz GLK si Audi Q5, BMW cauta sa revitalizeze X3-ul curent proiectand un vehicul mai axat pe activitatea orientate pe performante dinamice cu un design mai atragator pentru fanii bimmer-ului.

O masina de test a fost observata in Munchen, dar comparat cu vechile poze spion, noul X3 este observat impreuna cu actualul X3. In pofida camuflajului funky, se poate observa cresterea in dimensiuni a noului X3 cu o linie a plafonului usor mai joasa decat a modelului current. Cum am spus si anterior, X3-ul va urma X5-ului prin colturi mai rotunjite si o imagine mai sportive. Un “activity vehicle” orientat spre performantele dinamice, asta isi doreste BMW de la a 2-a generatie de X3.

Daca BMW-ul X3 2010 va arata cat de cat ca si in imaginile de mai jos, atunci va avea un viitor, altfel impreuna cu ultimul X1 si conceptul PAS… va fi greu sa convinga soferii sa se urce la volanul acestuia.

[Sursa: GlobalMotors via BMWBlog ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account