Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW X3 de 2010 spionat din nou

In timp ce noul BMW Seria 5 va fi o stea in lumea BMW in 2010, cea de-a doua generatie BMW X3 urmeaza indeaproape. Odata cu introducerea noului BMW X1, X3 se va muta in categoria de mijloc a BMW SAV si daca sursele noastre sunt corecte, acesta va creste in dimensiuni, fiind foarte aproape de prima generatie X5.

Prietenii de la Car and Driver au reusit sa surprinda noi imagini spion a unei masini de test. Noile fotografii dezvaluie aceeasi panta a capotei pe care am vazut-o si pana acum si pentru prima data, prizele de aer agresive din fata. Noul BMW X3 va avea o linie de acoperis usor mai mica decat a actualului model si va urma pasii X5-ului achizionand colturi mai rotunjite si un look mai sportiv.

Cu noi competitori, cum ar fi Mercedes-Benz GLK si Audi Q5, BMW cauta sa revitalizeze actualul X3 prin reproiectarea intr-un vehicul mai dinamic, orientat spre performanta si cu un design mai atragatoar pentru fanii bimmer.

2011_bmw_x3_-_1_cd_gallery_zoomed

Designul interior va importa numeroase elemente si materiale de la BMW X1, un upgrade foarte solicitat de mai multi proprietari BMW, inclusiv noi insine. In timp ce actualul X3 este construit in Austria de catre producatorul independent Magna Steyr, BMW X3 2010 se alatura familiei X5 si X6 la uzinele BMW din Spartanburg. Intr-o recenta vizita acolo, am avut ocazia de a vedea noul atelier de vopsitorie care se va ocupa de productie lui X3.

Doua motoare pe benzina vor fi oferite, impreuna cu patru alegeri diesel, dar in acest moment, nu se cunosc care propulsoare vor fi folosite, BMW ar putea avea cateva surprize pentru noi, de asemenea.


In timp ce in prezent X1 are ca obiectiv piata europeana, noul X3 se va concentra pe piata americana si dezvelirea oficiala va avea loc la Detroit International Auto Show in ianuarie 2011.

2011_bmw_x3_-_7_cd_gallery

[Sursa: Car and Driver ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account