Zvonuri: BMW ar putea lansa un model BMW X4 M Performance

BMW va lansa in 2014 un nou crossover. Denumit BMW X4, viitorul vehicul Sports Activity Coupe se va alatura familiei de modele X ca frate mai mic al lui BMW X6 SAC. BMW X4 are la baza X3 SAV si va fi construit la uzina BMW de la Spartanburg, in Carolina de Sud, impreuna cu modelele X3, X5 si X6.

Tinand cont de faptul ca BMW X6 M a avut mare succes pe unele piete, ar fi de asteptat ca BMW sa lanseze si un model X4 M. Dar reprezentantii BMW au negat ideea unui X4 construit de Divizia M. “Intrebarea este catre ce tip de clienti ne adresam?” a comentat Ederer. “Discutam de cineva care [la acest moment] isi doreste si isi permite [un X6M]?”, a mai spus Ederer.

bmw-x4m_2015

Mai mult, purtatorul de cuvant BMW a declarat ca succesul rasunator al lui BMW X6 a condus la dezvoltarea modelului mai mic X4, dar acest lucru nu s-ar putea aplica si la versiunea M: “La acest aspect raspunsul e putin egoist, caci nu e vorba intotdeauna de ceea ce ar dori un numar de clienti, ci de ce reprezinta pentru noi cea mai buna oportunitate de business.”

In aceste conditii, in care nu exista sanse pentru un model X4 M, un articol publicat recent de The Motor Report indica faptul ca BMW ar lua in calcul posibilitatea lansarii unei versiuni M Performance a lui X4.

“Exista niste discutii la acest moment, nu despre o masina M, ci una M Performance. Posibil cu motor diesel, dar nu sunt sigur ca e un produs deja confirmat,” a declarat pentru TMR Phil Norton, Directorul BMW Group Australia.

“Dar probabil ca asta ar fi urmatorul pas natural pentru cresterea gamei M Performance si sunt sigur ca ar prefera un diesel fata de un motor pe benzina.”

Gama actuala de modele M Performance Automobiles include doua alte SUV-uri, X5 M50d si X6 M50d.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account