BMW X4 by Hamann

BMW X4 a intrat, așa cum era de așteptat de altfel, pe mâinile celor de la Hamann. Printre “piesele” care vin să completeze aspectul exterior al noului BMW X4 se numără, așa cum puteți observa din poze, câteva seturi de jante, precum și un kit de exterior.

BMW X4 by Hamann_6

Primul lucru pe care îl observi la BMW X4 este bara fața, agresivă, cu aerisirile extrem de generoase. Kit-ul de exterior continuă cu praguri laterale musculoase, iar pasajele roților sunt extinse spre exterior.

Iar pentru că orice mașină “tunată” are nevoie de un set de jante pe măsura aspectului exterior. Din acest motiv, Hamann a pregătit pentru BMW X4 xx seturi de jante. Mie cel mai mult îmi plac jantele Anniversary Evo, argintii, multispițe și turnate dintr-o bucată, construite din aliaj ușor. Următoarele pe lista noastră sunt Anniversary Evo Hyper Black, similare cu cele precedente, însă vin într-o culoare specială.

BMW X4 by Hamann_1

Următoarele pe lista noastră sunt jantele Edition Race “Matt Black”. Construite din trei părți, aceste jante ultra-ușoare, cu ramele forjate, se remarcă prin cele 9 spițe, fiecare dintre ele împărțindu-se în alte două spre exteriorul jantei.

BMW X4 by Hamann - Jante Edition Race

Ca un accesoriu de design practic nefolositor, doritorii pot opta pentru portiere față cu LED. Practic, atunci când deschizi portiera, logo-ul Hamann este proiectat pe asfalt.

BMW X4 by Hamann - Logo LED

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account