Un BMW Z4 realizat din piatra costa mai mult decat varianta originala

Vara trecuta, artistul chinez Dai Yun a afisat pe strazile Beijingului una din creatiile sale, un BMW Z4 realizat in intregime din piatra. La acel moment nu se stiau prea multe detalii despre sculptura perfecta BMW Z4.

Ulterior s-a aflat ca Dai Yun este un sculptor chinez din Xi’an, si care lucreaza in Shenzhen. El a construit Z4 in 2007 din caramizi, si modelul face parte din seria „Masini din caramizi”, care include si un Mercedes-Benz SLK, realizat din piatra rosie, si care e expus in Shanghai.

Zilele trecute, OddityCentral a relatat despre pretul de vanzare al acestui Z4 unic: 125.000 USD. Potrivit publicatiei, Dai Yun a petrecut mai mult de un cimentand blocurile de piatra in ceea ce vedem noi astazi, acest model Z4.

Pentru a recupera o parte din timpul si investitia sa, Dai Yun a scos la vanzare aceasta opera, in speranta ca vreunul din bogatii Chinei vor fi bucurosi sa detina in colectiile lor de arta modelul BMW Z4.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account