Noul BMW Seria 2 Coupé a fost transformat în proiect artistic

Producția noii generații BMW Seria 2 Coupé a demarat în luna septembrie la uzina BMW Group din San Luis Potosí. Pentru a marca acest eveniment, specialiștii departamentului de vopsitorie l-au ajutat pe artistul Bosco să transforme noul Coupé într-un proiect artistic care redă spiritul de colaborare dintre compania germană și reprezentanții uzinei din Mexic.

Mai exact, un exemplar BMW Seria 2 Coupé a fost vopsit într-o interpretare inedită a steagurilor Germaniei și Mexicului. De asemenea, s-au integrat siluetele unor persoane care se salută, pentru a scoate în evidență angajații care lucrează împreună pentru ca acest model să fie produs exclusiv în Mexic pentru piața mondială. Mai pot fi remarcate și simboluri precum cactusul Nopal, o plantă care crește în zona uzinei BMW.

Formele complexe ale caroseriei lui BMW Seria 2 Coupé au fost proiectate de designerul José Casas din Mexic. Porțiunile puternic reliefate ale caroseriei au impus aplicarea a până la 5 straturi de vopsea. În total s-au folosit 6,1 litri de vopsea de 8 culori și 2,5 litri de lac. Toate straturile de vopsea au fost aplicate manual, la un interval de 30 de minute necesare pentru uscare. Iar rezultatul este un proiect artistic captivant prin culorile asortate cu spiritul extrovertit și dinamic al noului Coupé.

Comercializarea celei de a 2-a generații BMW Seria 2 Coupé va porni spre sfârşitul acestui an în America de Nord şi la începutul anului 2022 în Europa.

CLICK AICI pentru a citi toate detaliile despre noua generație BMW Seria 2 Coupé.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account