Poliția din Madrid și-a comandat o flotă care include BMW X5 cu plug pentru zăpadă

BMW X5

Poliția din Madrid a comandat 169 de automobile BMW pentru flota sa, printre care și un BMW X5 cu plug pentru zăpadă. Din flota de modele livrate de BMW Spania, 1 din 3 automobile au propulsie plug-in hybrid sau electrică.

Poate că Spania nu este prima țară la care te gândești când vine vorba despre iarnă grea. Dar asta nu înseamnă că autoritățile nu se pregătesc. Iar SUV-ul BMW X5 xDrive30d cu plug de zăpadă va ajuta Poliția din Madrid inclusiv când iarna își intră pe deplin în drepturi. De asemenea, mașina este echipată și cu o șufă specială. Iar motorul turbo diesel de 3 litri dezvoltă 286 CP și un cuplu consistent de 650 Nm. Propulsorul integrează și sistem mild hybrid de 48 V, pentru un consum eficient de combustibil.

Din lista 169 de autoturisme BMW livrate Poliției din Madrid mai fac parte modele electrice BMW i3 și modele plug-in hybrid BMW Seria 2 Active Tourer (cu motorizare 225xe). Acestea vor fi folosite în deosebi în centrul orașului, mulțumită faptului că pot rula fără emisii nocive, în mod electric.

În plus, Poliția din Madrid a mai primit modele cu propulsie mild hybrid BMW Seria 2 Active Tourer cu motorizare 220i și sedanuri BMW 530i.

Desigur, toate aceste automobile au dotări specifice mașinilor de poliție, atât pentru semnalizare și comunicare, cât și pentru siguranță.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account