VIDEO: BMW M3 Touring apare în noul clip despre M Town, orașul unde toate mașinile sunt M-uri

BMW a creat M Town drept o lune utopică, în care toate mașinile sunt doar modele BMW M. În noul mini-film despre M Town, bavarezii au lăsat să se întrevadă și un colț din mult-așteptatul BMW M3 Touring.

Acesta va fi primul BMW M3 Touring din istoria diviziei de performanță. BMW l-a confirmat și ne-a arătat și un scurt clip video cu prototipul acestui model pelcând în teste pe Nurburgring.

CLICK AICI pentru a vedea clipul cu prototipul BMW M3 Touring.

BMW nu a oferit până acum și detalii despre specificațiile tehnice ale break-ului sportiv. Așadar, rămâne de confirmat dacă va fi oferit cu ambele versiuni de 480 și 510 CP ale motorului de 3 litri cu 6 cilindri în linie. Sau dacă va fi propus atât cu tracțiune integrală M xDrive, cât și cu tracțiune spate. Ori dacă poate fi configurat și cu transmisie manuală, nu doar cu transmisia M Steptronic cu opt trepte și sistem Drivelogic. Acestea sunt opțiunile pentru modelele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupe, cu care împarte zestrea tehnologică și BMW M3 Touring. De asemenea, BMW a mai confirmat că în 2021 gama va fi completată și de BMW M4 Cabriolet. Însă nu a anunțat când va debuta și Touring-ul.

Așadar, momentan trebuie să ne mulțumim cu detaliile lui BMW M3 Touring care ne sunt arătate în clipul BMW M Town: The Drop. Ne este oferită o singură secvență cu break-ul, aflat în compania lui Markus Flasch (CEO-ul diviziei BMW M GmbH), care citește un ziar numit sugestiv LAP TIMES (adică Timpi pe Circuit).

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account