Concurs Motor AG: Castigati invitatii duble la avanpremiera Mission Impossible 4

Prietenii nostri de la Motor AG  organizeaza zilele acestea un concurs foarte interesant pe Facebook.

Motor AG premiaza 10 fani BMW cu invitatii duble la avanpremiera filmului Mission: Impossible – Ghost Protocol, ce va avea loc joi, 15 decembrie, la Cinema City Pitesti, in cadrul Euromall Pitesti, de la ora 20.

Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati pagina de Facebook a dealer-ului BMW pitestean Motor AG si sa completati formularul de inscriere in concurs.

Va reamintim ca ‘vedetele’ auto ale celui mai nou episod din seria Mission: Impossible sunt modelele BMW Vision Efficient Dynamics, precum si noul Seria 6 Coupe. Masinile sunt protagonistele unei serii de scene de urmarire, ambuteiaje si incidente. In cativa ani, modelul BMW i8, care a fost inspirat de conceptul BMW Vision Efficient Dynamics, va fi lansat in productia de serie.

Asadar, completati formularul de inscriere in concurs si aveti sansa sa fiti printre primii care vizioneaza cea mai noua misiune a lui Tom Cruise, si sa admirati in actiune unele din cele mai incitante modele BMW!

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account