BMW M3 by AC Schnitzer ajunge la 510 cai-putere

M3 by AC Schnitzer

BMW M3 by AC Schnitzer este o altă interpretare a rezervelor de putere pe care modele M3 și M4 le au și pe care tunerii le scot la iveală pentru cei care vor ceva mai mult de la mașina lor.

În cazul de față, acest BMW M3 by AC Schnitzer a primit tot ce are tunerul german mai bun de oferit. Totuși, cele mai atractive modificări sunt cele care s-au întâmplat în compartimentul. Deși nimeni nu s-ar putea plânge de cei 431 de cai-putere și de cei 550 Nm pe care un M3 stock îi pune la dispoziție, AC Schnitzer a crescut puterea până la 510 cai-putere, în timp ce cuplul maxim a ajuns la 645 Nm. În cifre pure acest lucru se traduce într-un sprint 0-100 km/h în 4,0 secunde, cu 0,1 secunde mai rapid decât cel al unui M3 stock. Chiar dacă ți se pare că diferența nu deloc importantă, lucrurile nu stau chiar așa. De exemplu, pentru accelerația în reprize de la 80 la 180 km/h un BMW M3 normal are nevoie de 7,9 secunde. M3 by AC Schnitzer face același lucru în 6,2 secunde, devenind cu 1,7 secunde mai rapid!

M3 by AC Schnitzer

O altă componentă care a fost modificată pentru M3 by AC Schnitzer este cea a suspensiei. Denumită „RS”, suspensia reglabilă oferită de AC Schnizter pentru M3 este una cât se poate de performantă. Cu reglaje individuale pentru compresie și destindere a amortizoarelor, cu o reducere cu 35 mm a gărzii la sol, suspensia pare mai potrivită pentru circuit decât pentru traficul uzual. Elementele aerodinamice din fibră de carbon nu lipsesc nici ele și cuprind totul de la fusta față, cuțite aerodinamice, eleron sau oglinzi. Jantele și evacuarea sunt și ele custom, cu multe opțiuni variate.

M3 by AC Schnitzer

Nu avem indicații despre valoarea totală a modificărilor, dar suntem convinși că nota de plată nu e deloc una de neglijat. Totuși, dacă vrei un M3 by AC Schnitzer de care să bucuri pe deplin, soluția prezentată aici pare cea ideală. Cu atât mai mult din moment ce tunerul oferă o garanție pe doi ani, în limita a 60.000 de kilometri.

Urmărește și testul nostru video cu BMW M4 Coupe pe Transfăgărășan:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account