BMW Group achiziţionează Parkmobile, LLC şi devine principalul furnizor mondial de soluţii digitale de parcare

Parkmobile deserveşte acum 22 de milioane de clienţi din peste 1.000 de oraşe și contribuie la extinderea serviciilor de mobilitate ca parte a Strategiei NUMBER ONE > NEXT.

BMW Group a achiziţionat Parkmobile, LLC, cel mai mare furnizor de servicii mobile de parcare din America de Nord, în ianuarie 2018, ceea ce face ca BMW Group să devină principalul furnizor internaţional de soluţii digitale de parcare.

Prin strategia sa corporate NUMBER ONE > NEXT, BMW Group se concentrează puternic pe mobilitatea viitorului şi investeşte masiv în tehnologiile de mâine, inclusiv în extinderea gamei sale de servicii de mobilitate. Prin achiziţia Parkmobile, LLC, compania poate aborda mai bine un element esenţial al mobilităţii urbane: soluţiile de parcare.

„Până la 30% din traficul urban este cauzat de oamenii care caută locuri de parcare. Achiziţia Parkmobile, LCC ne transformă în cel mai important furnizor internaţional de soluţii digitale de parcare şi înseamnă că putem aborda mai bine punctul sensibil al parcării prin scalarea ofertei noastre pentru clienţii din lumea întreagă”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru MINI, Rolls-Royce, BMW Motorrad, Implicarea Clienţilor şi Inovaţia Digitală a Afacerii BMW Group.

BMW Group a deţinut o participaţie minoră în Parkmobile, LLC încă din 2014 şi a cumpărat acum compania cu peste 100 de angajaţi, având sediul în Atlanta (Georgia). Parkmobile, LLC oferă serviciile sale în peste 300 de oraşe din SUA, printre care New York, Philadelphia şi Phoenix. Parkmobile Group Europe, ale cărui branduri include şi ParkNow, este deţinută integral de BMW Group din aprilie 2016.

„Suntem mândri de ce a obţinut Parkmobile până acum şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu noii noştri colegi la viitoarea scalare a afacerii”, a declarat Bernhard Blättel, director BMW Group pentru Servicii de Mobilitate.

Parkmobile ajunge la peste 22 de milioane de clienţi din Europa şi America de Nord şi oferă soluţii digitale de parcare în peste 1.000 de oraşe.

„Dintotdeauna, BMW Group a fost în prim-planul tehnologiei de mobilitate disruptive. Având acces la un capital nou, precum şi la reţeaua globală de parteneri şi clienţi a BMW Group ne pune într-o poziţie excelentă pentru accelerarea creşterii şi extinderea dincolo de America de Nord. Nici nu ne puteam un partener mai bun”, a comentat Jon Ziglar, director executiv al Parkmobile, LLC.

Serviciile Parkmobile pot fi utilizate de conducătorii auto ai tuturor mărcilor de automobile şi permite parcare fără bilete şi fără numerar prin intermediul unei aplicaţii sau direct din maşină. De asemenea, serviciul ajută utilizatorii să găsească, să rezerve şi să plătească parcarea în garaje, precum şi alte servicii legate de tranzit.

Prin soluţiile inovatoare de parcare, BMW Group contribuie activ la îmbunătăţirea mobilităţii urbane. Soluţiile digitale de parcare asistă conducătorul şi pot reduce traficul prin eliminarea automobilelor care caută locuri de parcare, contribuind astfel la scăderea emisiilor în oraşe.

Parkmobile, LLC

Parkmobile, LLC este principalul furnizor de soluţii de parcare în America de Nord, ajutând milioane de oameni să găsească şi să plătească uşor locurile de parcare pe telefonul mobil. Tehnologia companiei este utilizată în peste 3.000 de locaţii din întreaga ţară, inclusiv şapte din primele zece oraşe, precum şi campusuri universitare, aeroporturi şi stadioane. Recent, Parkmobile a fost desemnat de Deloitte drept câştigător Technology Fast 500, care recunoaşte companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creştere din America de Nord.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account