Noul BMW Seria 7 va fi prezentat unei audiențe selecte

Noul BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7 va fi prezentat în fața unei audiențe selecte, în cadrul unui eveniment ce va avea loc în în Statele Unite. Este destul de clar că noul BMW Seria 7 este practic finalizat din moment ce BMW organizează astfel de evenimente, dar lansarea efectiva pentru noul BMW Seria 7 este programată la finalul lunii august.

Evenimentul va avea loc în Miami, iar invitațiile au fost trimise către o serie de posesori ai generațiilor precedente ale modelului BMW Seria 7. Odată cu invitația, BMW a prezentat și o serie de fotografii cu blocurile optice față ce vor echipa noul BMW Seria 7. Acum câteva zile am văzut și cum va arata interiorul noului BMW Seria 7, iar la începutul anului am văzut primele imagini fără camuflaj cu noul BMW Seria 7. Evenimentul este o premieră și pentru BMW USA care vor prezenta o mașină complet nouă, înaintea lansării oficiale. Cu toatea astea, suntem aproape convinși că invitații nu vor avea voie să fotografieze sau să filmeze, dar dacă aceste restricții vor fi respectat, vom afla mai târziu în cursul acestei zile.

Noul BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7

Despre noul BMW Seria 7 știm deja că are la bază o nouă platformă și că se vrea cel mai dinamic model din segemntul său. În tehnologia de fabricare pentru noul BMW Seria 7 se va utiliza intens plasticul ranforsat cu fibră de carbon pentru a obține o greutate cât mai mică. În plus, vor fi disponibile și faruri cu tehnologie laser, precum și o serie impresionantă de dotări inovative, pornid de la parcarea automată prin intermediul cheii și terminând cu posibilitatea de încărca wireless telefoanele la bordul mașinii.

Putem specula mult în cazul noului BMW Seria 7, însă mai bine așteptăm informațiile oficiale despre una dintre cele mai așteptate modele ale acestu an.

Noul BMW Seria 7

Noul BMW Seria 7

Sursă: www.bimmerpost.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account