BMW i3 în teste pentru Poliţia Irlandeză, An Garda Síochána

BMW Group Irlanda a anunţat că pune un model BMW i3 la dispoziţia An Garda Síochána în cadrul unui proiect-pilot pentru implicaţiile practice ale automobilelor electrice pentru Serviciul de Poliţie din Irlanda. Obiectivele de eficienţă energetică ale guvernului provoacă sectorul public să obţină reduceri verificabile de eficienţă energetică de 33% până în 2020. Automobilul, care poartă faimosul design Garda, a fost expus la RDS din Dublin, pe parcursul expoziţiei BT Young Scientist.

Cu 2.800 de automobile, este una dintre cele mai mari flote de vehicule comerciale şi reprezintă o oportunitate de economii energetice. BMW i3 (94Ah) din cadrul proiectului-pilot oferă condus cu emisii zero cu o autonomie pur electrică de aproximativ 200 km în condiţii reale. Este agil, manevrabil şi dinamic, aşa că este alegerea ideală pentru zonele urbane aglomerate pentru Gardaí.

Luând în considerare totul, de la extracţia materiilor prime şi producţia automobilului până la utilizare şi reciclare, BMW i3 este un automobil care are cu adevărat un impact redus asupra mediului, dincolo de rularea cu emisii locale zero. De exemplu, procesul de producţie pentru i3 utilizează energie, aceasta în condiţiile în care consumul de energie este oricum redus cu 50% faţă de un automobil convenţional.  Toate acestea se refelectă şi în singura certificare ISO pentru un automobil electric, pentru gazele cu efect de seră generate pe întregul ciclu de viaţă al automobilului. Acestea au arătat că emisiile sunt reduse între 33% şi 50% faţă de un model BMW de dimensiuni similare, în funcţie de tipul de energie folosit pentru alimentare.

De asemenea, BMW i3 utilizează o arhitectură complet nouă, special construită, cu plastic armat cu fibră de carbon (CFRP) pentru celula pasagerilor. Acest lucru duce designul ultrauşor la un nou nivel şi asigură o autonomie similară cu alte automobile electrice de pe piaţă în contextul unei baterii mai mici şi unor performanţe sportive mai mari.

„Suntem încântaţi să oferim revoluţionarul BMW i3 celor de la An Garda Síochána. Fiecare aspect al modelului i3 a fost conceput pentru dezvoltare durabilă, dar, în acelaşi timp, este foarte agil, aşa că sigur nu va scăpa neremarcat de public pe drumuri”, a declarat Anthony Casey, director naţional BMW Corporate & Diplomatic în cadrul BMW Group Irlanda.

Descoperă colecția de accesorii BMW Motorsport:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account