BMW câștigă două titluri la „Best Cars Award” 2018

Pentru BMW, anul 2018 începe cu o dublă victorie la „Best Cars Award”. Două modele, BMW Seria 5 şi BMW X1, au obţinut victorii în categoriilor lor la cel mai recent sondaj realizat în rândul cititorilor săi de revista „auto, motor und sport”. Datorită locului întâi în „clasa medie superioară”, BMW Seria 5 a putut să repete succesul de anul trecut. Modelul Sports Activity Vehicle BMW X1 s-a afirmat în categoria „SUV-uri Compacte”. Mai mult, alt şase modele BMW actuale au reuşit să obţină clasări pe podiumul categoriilor respective. Premiile au fost prezentat în cadrul galei festive ce a avut loc la Centrul Internaţional de Congrese din Stuttgart (ICS).

„Best Cars Award” este unul dintre cele mai râvnite şi tradiţionale premii din industria auto. Sondajul în rândul cititorilor „auto, motor und sport” a fost organizat acum pentru a 42-a oară. Peste 117.000 cititori au participat la cel mai recent sondaj, în care au putut alege dintr-un total de 378 de modele actuale repartizate în 11 categorii.

Cu 28,8% din voturi, cititorii au ales BMW Seria 5 drept favoritul lor în clasa „Medie Superioară”, automobilul continuându-şi seria de succese obţinute anul trecut când, pe lângă „Best Cars Award” de la „auto, motor und sport”, a câştigat şi „Auto Trophy – World’s Best Cars” de la „Auto Zeitung” şi a fost votat „Car of the Year” în Marea Britanie. Mai mult, BMW Seria 5 a obţinut distincţii renumite, inclusiv „Red Dot Award” şi „iF Gold Award” pentru designul remarcabil, „Car Connectivity Award” şi titlul „Goldener Computer” pentru tehnologia avansată de conectare. De asemenea, BMW Seria 5 a fost distins şi cu titlul „Value Champion 2017”, care certifică păstrarea peste medie a valorii de revânzare.

Prin victoria sa la clasă în „Best Cars Award” 2018, şi BMW X1 a repetate succesul său iniţial. În 2016, el a obţinut victoria în votul cititorilor „auto, motor und sport”. De această dată, modelul a ocupat prima poziţie în categoria „SUV-uri Compacte”, obţinând 15,9% din voturi. Modelul Sports Activity Vehicle compact a punctat nu doar prin versatilitate, caracteristici premium şi dinamica specifică mărcii, ci şi prin tehnologia de conectivitate foarte inovatoare, care nu are rival în acest mediu competitiv.

Succesul BMW în actuala ediţie „Best Cars Award” s-a datorat şi clasărilor în Top 3 obţinute de alte şase modele ale mărcii. Este remarcabilă clasarea obţinută în ierarhia generală de automobilele BMW i electrificate ale actualelor modele. De exemplu, modelul BMW i3 cu propulsie exclusiv electrică a obţinut locul al doilea în categoria „Automobile Mici”, în timp ce automobilul sport plug-in hybrid BMW i8 Coupé a ocupat poziţia a treia în categoria „Automobile Sport”.

Clasările modelelor BMW, pe scurt:
Câştigător „Clasa Superioară”           BMW Seria 5
Câştigător SUV-uri Compacte           BMW X1
Locul al doilea, Automobile Mici      BMW i3
Locul al treilea, Clasa Compactă       BMW Seria 2 Coupé
Locul al treilea, Clasa Medie              BMW Seria 4 Gran Coupé
Locul al treilea, Automobile Sport    BMW i8 Coupé
Locul al treilea, SUV-uri Mari           BMW X3
Locul al treilea, Vanuri                       BMW Seria 2 Active Tourer / BMW Seria 2 Gran Tourer

Flota BMW a dominat sezonul premiilor

Divizia BMW Fleet & Business a reuşit să câştige premii importante la finalul anului trecut. Această recunoaştere în cadrul domeniului confirmă susţinerea, dezvoltarea şi activitatea remarcabile realizate de BMW în 2017.

O victorie remarcabilă a venit la GreenFleet, acolo unde s-a obţinut premiul „Fleet Manufacturer of the Year” 2017. Distincţia a fost acordată BMW pentru dezvoltarea automobilelor sale electrice şi plug-in hybrid. Mai mult, juriul a apreciat serviciile aftersales oferite de BMW, dar şi modelul BMW i3 şi gama de automobile iPerformance cu sistem de propulsie plug-in hybrid pentru condusul cu emisii reduse şi autonomia ce este lider în clasă.

Seria de victorii a continuat la QSI Awards, unde BMW a cucerit două trofee. Primul a fost „Chauffer Car of the Year Award 2017” pentru BMW 740Le xDrive Sedan. Apoi, BMW Seria 5 Touring a obţinut „QSI Estate Car of the Year Award 2017”, un premiu binemeritat.

În cele din urmă, includerea în FN50, care este un clasament exclusivist al celor mai mari 50 de companii de flote din Marea Britanie, a completat finalul de an. Anual, un juriu de specialitate se reuneşte la FN50 Dinner pentru a prezenta o serie de premii în diferite categorii. BMW a obţinut locul întâi în două categorii. Distincţiile au fost „Most Reliable Car Manufacturer 2017″ (cel mai fiabil constructor auto” şi „Most Reliable Car Award 2017” (cel mai fiabil automobil) pentru BMW Seria 3 Sedan.

Descoperă colecția de accesorii BMW:

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account