Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Motorrad la SMAEB 2019 – lansarea naţională pentru noul BMW S 1000 RR

BMW Motorrad România aliniază încă o dată o prezenţă importantă la Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB) 2019, ce va avea loc în perioada 19-21 aprilie la Romexpo Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, BMW Motorrad va prezenta în premieră naţională noul model din segmentul Superbike – BMW S 1000 RR, alături de o instalaţie de artă dedicată manifesto-ului BMW Motorrad şi de comunicarea unui program extins de test ride disponibil clienţilor.

Lansare naţională pentru noul BMW S 1000 RR

Noul BMW S 1000 RR beneficiază de un motor complet nou și de o suspensie pe măsură, puterea motorului fiind crescută cu 6 kW (8 CP) până la 152 kw (207 CP) și de o reducere a greutății de la 208 kg până la 197 kg (193,5 kg cu pachetul M).  Motocicleta supersport lansată inițial în 2009 ajunge acum la a treia generație, complet nouă. Pe lângă performanța sporită, alte scopuri importante au fost ca noul RR să fie cel puțin o secundă pe tur mai rapid decât predecesorul său, crearea unui design mai abordabil și un maximum de controlabilitate și de facilitate a pilotajului. Fie în utilizarea cotidiană, pe drumuri virajate de munte sau în pilotajul la limită pe circuit – noul RR nu lasă nimic de dorit. Mai ales pentru că BMW Motorrad a dus sistemele de asistență precum controlul tracțiunii și cel al wheelie-ului, ABS și Hill Start Control la un nivel complet nou; același lucru este valabil pentru sistemul de iluminare cu LED și ecranul TFT de mari dimensiuni.

Cu noul motor cu patru cilindri în linie, acum cu 4 kg mai ușor decât înainte, noul RR atinge un nivel de performanță complet nou. Pentru acest scop, pe lângă optimizarea geometriei galeriilor de admisie și de evacuare, motocicleta vine acum cu Tehnologia BMW ShiftCam – o tehnologie complet nouă pentru motocicletele BMW, care variază sincronizarea supapelor și cursa acestora pe partea de admisie. Un traseu de admisie revizuit și un sistem de evacuare nou care este cu 1,3 kg mai ușor contribuie la creșterea performanțelor. Facilitatea pilotajului și capacitatea de accelerare beneficiază de un cuplu sporit substanțial pe o plajă de turație foarte largă.

Totodată, BMW Motorrad va continua tradiţia de a prezenta o gamă variată de modele, care să reprezinte toate segmentele de piaţă în care constructorul activează în acest moment. Peste 20 de motociclete vor fi expuse în standul BMW Motorrad, începând cu noile modele din gama R 1250 (R 1250 GS, R 1250 GS Adventure, R 1250 R şi R 1250 RT), continuând cu modelele touring din gama K 1600 (K 1600 GT, K 1600 GTL şi K 1600 Grand America) şi toate modelele cu patru cilindri în linie – S 1000 R, S 1000 RR, S 1000 XR. Scuterele de cilindree medie vor fi reprezentate de noul model BMW C 400 GT, iar din gama maxi-scuterelor vor fi prezente atât C 650 Sport, cât şi C 650 GT. BMW R nineT, R nineT Scramber şi R nineT Racer vor afişa elemente de personalizare disponibile pentru toata gama Heritage. Din clasa Adventure de cilindree medie, vor fi prezente F 750 GS, F 850 GS şi F 850 GS Adventure. Nu lipsesc nici G 310 R şi G 310 GS, cele mai accesibile modele din portofoliul BMW Motorrad.

Instalaţie de artă prezentă în stand – pictură murală inspirată de manifesto-ul BMW Motorrad, “MAKE LIFE A RIDE”

O altă supriză BMW Motorrad pentru SMAEB 2019 o reprezintă o pictură murală realizată special de artistul Cristi Scutaru, inspirată de manifesto-ul BMW Motorrad “MAKE LIFE A RIDE” şi de valorile motocicletelor din gama GS.

Absolvent al prestigioasei Universităţi de Artă “George Enescu” Iaşi, Facultatea de Arta Decorativa – secţia murală, pictorul Cristi Scutaru are o experienţă vastră în pictură murală, realizând multiple proiecte de amploare la nivel naţional.

În anul 2016, în cadrul campaniei “Culorile României”, proiectul “Locomotiva Pasărea Măiastră” i-a adus titlul de “Ambasador al Culorilor României”. Constând în aplicarea a nu mai puţin de 300 de litri de vopsea pe suprafaţa de 100 mp a unei locomotive şi un timp de execuţie de 16 zile, proiectul a reprezentat o adevărată provocare din punct de vedere tehnic şi artistic.

Doi ani mai târziu, proiectele artistice de amploare s-au concretizat într-o selecţie şi o participare la Street Art Festival Sibiu 2018.

Mai multe detalii despre Cristian Scutaru:

http://ateliercristianscutaru.ro

https://www.picturapepereti.ro/

BMW Motorrad România continuă programul de test ride pentru clienţi. Flotă record de motociclete este disponibilă la dealerii BMW Motorrad din ţară

În acelaşi timp cu prezenţa importantă la SMAEB 2019, BMW Motorrad continuă programul de test ride pentru clienţi demarat la începutul lunii aprilie. O gamă fără precedent de motociclete este disponibilă la dealerii BMW Motorrad din ţară şi potenţialii clienţi pot descoperi mai uşor ca niciodată oferta mărcii.

Flota de test disponibilă la dealerii BMW Motorrad România acoperă toate segmentele de motociclete şi maxi-scutere din portofoliu (Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure şi Urban Mobility), respectiv modele cât mai variate din cadrul segmentelor.

În total sunt disponibile peste 50 de motociclete la cei trei dealeri BMW Motorrad din ţară – Automobile Bavaria Otopeni, Grup West Premium Oradea şi APAN Motors Iaşi.

Clienţii interesaţi se pot programa pentru test ride pe site-ul BMW Motorrad: www.bmw-motorrad.ro

Extinderea programului de finanţare 3ASY RIDE SELECT

BMW Motorrad România continuă dezvoltarea soluţiei de finanţare 3asy Ride Select, lansată oficial în primăvara anului 2017. Flexibilitatea acestui program şi feedback-ul foarte bun primit din piaţă au creat premizele extinderii proiectului pe termen lung şi îmbunătăţirea constantă a acestuia.

3asy Ride Select reprezintă o soluţie de finanţare competitivă pentru motociclete, la nivelul pieţei auto. Pachetul urmăreşte toate elementele unui program complet de finanţare. Avansul în cadrul acestui program este un minim de 20%. Cu o valoare reziduală garantată de până la 50%, clientul are libertatea să aleagă la finalul perioadei între trei opţiuni: să plătească valoarea reziduală şi să intre în posesia motocicletei, să refinanţeze valoarea reziduală cu un nou leasing sau să returneze motocicleta fără a mai fi nevoie să plătească valoarea reziduală. Această soluţie vine şi cu beneficiul unei rate deosebit de mici. Dobânda este de asemenea competitivă, dobândă fixă de numai 3,99% pentru finanţare euro (persoane juridicice) şi dobândă variabilă 6,49% pentru lei (persoane juridice şi persoane fizice).

În colaborare cu Groupama, BMW Motorrad a creat şi cea mai competitivă ofertă de CASCO din piaţă. Cota anuală este de 5,9% pe an pentru opţiunea „Complet” şi 4,4% pentru opţiunea „Anotimpuri”. Cu absolvirea unui curs de siguranţă de la unul din cei doi traineri acreditaţi BMW Group (Rider Academy sau Ridex), cotele scad la 4,9%, respectiv 3,9% pe an – o valoare la nivelul celei din piaţa auto.

Detalii complete: https://www.bmw-motorrad.ro/ro/3asy-ride.html

RideX

Alături de BMW Motorrad va fi şi un partner de tradiţie – şcoala de pilotaj acreditată internaţional RideX, care va prezenta calendarul cursurilor pentru anul 2019, dar şi detalii în premieră despre ediţia 2019 a deja tradiţionalului GS Transylvania Tour.

Mai multe detalii: http://ridex.ro/

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account