Imaginea sportivă se întâlneşte cu exclusivitatea: BMW X2 Edition GoldPlay

Noua ediţie specială a modelului Sports Activity Coupé vine cu elemente de design unice, care accentuează imaginea sportivă şi asigură o prezenţă exclusivă. BMW X2 xDrive25e plug-in hybrid, sportivul BMW X2 M35i şi toate celelalte variante de motorizare pot fi comandate cu această ediţie specială din martie 2022.

Designul distinctiv al BMW X2 proiectează o imagine sportivă, extrovertită şi asigură o imagine individuală în segmentul compact premium. Modelul Sports Activity Coupé (SAC) îmbină individualitatea cu funcţionalitatea modernă şi plăcerea de a conduce pentru care BMW este renumit. Partea frontală puternic expresivă, liniile fluide ale flancurilor şi logo-ul BMW de pe fiecare montant C care este o referinţă la coupé-urile BMW clasice, toate sigură o prezenţă vizuală distinctă în cadrul familiei de modele BMW X. Iar din martie 2022, noul BMW X2 Edition GoldPlay va oferi un nivel suplimentar de exclusivitate. Noua ediţie specială subliniază caracterul unic al BMW X2 şi combină punctele de atracţie ale echipării, cum ar fi M High-gloss Shadow Line extinsă, proiectarea siglei „X2” din oglinda laterală a conducătorului sau farurile LED adaptive disponibile opţional, care includ o funcţie matrix pe patru segmente pentru faza lungă, lumini de viraje şi distribuţie adaptivă a luminii, cu detalii exterioare exclusive şi dotări interioare speciale care adaugă un plus de valoare unei experienţe de condus deja bogate.

Noul BMW X2 Edition GoldPlay va fi oferit cu toate variantele de sistem de propulsie disponibile pentru modelul SAC de clasă compactă. Printre acestea se numără varianta plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e şi Pentru sportivul BMW X2 M35i preţul ediţiei speciale este de 2030 Euro cu TVA (1705.88 Euro fără TVA), pentru modelul BMW X2 xDrive25e preţul ediţiei speciale este de 5381 Euro cu TVA (4521,85 Euro fără TVA) şi poate să crească până la 7329 Euro cu TVA (6158,82 Euro fără TVA) pentru motorizările de bază. Pachetul, pe lângă elemente speciale de personalizare, include şi o gamă extinsă de echipamente.

Extravaganţă elegantă cu accente în Galvanic Gold

Noul BMW X2 Edition GoldPlay combină dotările sale exclusive de exterior şi interior cu caracteristicile de design şi echipare găsite pe variantele X2 cu specificaţie M Sport. Suspensia M Sport cu o gardă la sol mai mică cu 10 milimetri şi direcţia M Sport optimizează potenţialul dinamic al modelului SAC de clasă compact. La acestea se adaugă o priză de aer inferioară mare, în trei secţiuni, în spoilerul faţă, panouri pe barele faţă şi spate cu inserţii în Dark Shadow, ornamente pentru pasajele roţilor şi marginea inferioară a uşilor în culoarea caroseriei, ornamente M High-gloss Shadow Line şi pachetul M Aerodynamics, care conferă maşinii un aspect sportiv. Contururile geamurilor laterale, ornamentele montanţilor B şi contururile decorative de pe montanţii C, panourile de acoperire şi ramele oglinzilor (inclusiv triunghiul oglinzilor) sunt finisate în negru lucios, la fel cum sunt şi finisajele ţevilor de evacuare şi chenarul logo-ului BMW de pe hayon.

Partea frontală este decorată cu grila M Mesh în negru lucios, a cărei structură tip mesh este inspirată din motorsport şi este folosită cu precădere la modelele sportive ale mărcii. Extravaganţa stilistică care evidenţiază această ediţie specială X2 este subliniată de utilizarea nuanţei exclusive Galvanic Gold pentru conturul grilei şi capacele oglinzilor exterioare. Inserţiile atrăgătoare în Galvanic Gold decorează şi jantele aerodinamice M de 19 ţoli ale modelului ediţie speciale. Jantele aerodinamice M de 20 de ţoli sunt disponibile opţional şi, de asemenea, vin cu inserţii Galvanic Gold.

Un alt element special de personalizare inclus în pachetul ediţiei speciale este logo-ul aniversar 50 de ani M, oferit exclusiv pentru modelele sportive al mărcii sau cele echipate cu pachet M în 2020.

Culori exterioare noi, folie atractivă

Culoarea exterioară San Remo Green metalizat este rezervată exclusiv pentru GoldPlay Edition. Este prima dată când această nuanţă de culoare este disponibilă pentru BMW X2. De asemenea, clienţii îşi pot comanda automobilele şi în Alpine White non-metalic, M Misano Blue metalizat, Sapphire Black metalizat, Skyscraper Grey metalizat şi finisajele de vopsea BMW Individual Storm Bay metalizat, Frozen Black metalizat şi Frozen Pure Gray metalizat. Folia laterală Galvanic Gold de pe uşi şi panourile laterale faţă şi spate este o altă completare exclusivă.

La maşinile comandate cu oricare dintre cele două finisaje de vopsea mată Frozen, atât folia, cât şi accentele Galvanic Gold pentru grila BMW şi capacele oglinzilor exterioare sunt eliminate. În schimb, conturul grilei este finisat în negru, iar capacele oglinzilor sunt vopsite în culoarea caroseriei. Aceasta soluţie de design poate fi aleasă şi pentru celelalte nuanţe de culoare exterioară.

Interior: ambianţă sportivă cu detalii inovatoare

Caracteristicile echipamentelor specifice M se combină cu detalii inovatoare pentru a crea o ambianţă sportivă şi exclusivă în interiorul BMW X2 Edition GoldPlay. Volanul M îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale, tapiţeria de culoare antracit a plafonului, pedalele M din oţel inoxidabil, suportul M de picior pentru conducător şi cheia cu identificatorul M distinctiv subliniază instinctele sportive ale ediţiei speciale. Accentele vizibile de interior creează o legătură stilistică cu designul exterior. Acestea includ benzi pentru praguri care au o structură de suprafaţă derivată din designul mesh al grilei BMW şi poartă inscripţia „Edition” în Galvanic Gold. În jurul panoului de instrumente, pe partea pasagerului din faţă, benzile decorative mate Dark Graphite – de asemenea un design personalizat pentru GoldPlay Edition – afişează un grafic care face referire la folia exterioară. Pentru prima dată se foloseşte o tehnică de gravare cu laser, care aplică grafica în culoarea Golden Mica metalizat pe suprafaţa benzii şi o sigilează cu lac transparent.

Un alt punct de atracţie al dotărilor interioare personalizate pentru modelul ediţie specială sunt scaunele sport M cu suporturi laterale foarte proeminente şi tetiere integrate pentru conducător şi pasagerul din faţă. Acestea sunt finisate într-o variantă exclusivă de ornament cu piele Dakota. Suprafeţele din piele neagră ale scaunelor conducătorului şi pasagerului din faţă sunt perforate în secţiunea centrală a spătarelor. Cusăturile contrastante şi vipuşca în Giallo Oro – o nuanţă de culoare galben auriu – adaugă un detaliu distinctiv. În plus, scaunele sport M au şi o margine neagră lucioasă pentru decupajul de sub tetiere şi o etichetă cu emblema BMW M GmbH pe vipuşca spătarului.

Modelul ediţie specială vine şi cu cusături contrastante de culoare aurie pentru panoul de bord, consola centrală şi cotierele exterioare şi centrale ale scaunelor din faţă. Tivul covoraşelor de culoare antracit este tot de culoare Giallo Oro. Excepţia o face BMW X2 xDrive25e, care are covoraşe de culoare antracit cu vipuşcă gri, atât în varianta sa standard, cât şi în cea ediţie specială.

Gamă largă de opţiuni de propulsie, echipamente standard extinse

Pe lângă modelul plug-in hybrid şi supersportivul BMW X2 M35i – care foloseşte un motor cu patru cilindri, cu tehnologie TwinPower Turbo, de 225 kW/306 CP, o transmisie Steptronic Sport cu opt trepte, un diferenţial M Sport mecanic pe puntea faţă şi sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive pentru a oferi performanţe remarcabile -, clienţii pot alege dintre alte opt variante de propulsie pentru noua ediţie specială. Gama de produse variază de la BMW X2 sDrive18i, ce oferă 100 kW/136 CP, la BMW X2 xDrive25d, care furnizează 170 kW/231, CP şi include două motoare pe benzină şi trei diesel. În funcţie de varianta de propulsie, modelele îşi livrează puterea printr-o transmisie manuală cu şase trepte, o transmisie Steptronic cu şapte trepte, cu dublu ambreiaj, sau o transmisii Steptronic cu opt trepte. Cu excepţia versiunii entry-level, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive este disponibil opţional pentru toate modelele, care este standard la BMW X2 xDrive25d.

Designul specific şi caracteristicile de echipare ale BMW X2 Edition GoldPlay sporesc caracterul premium al modelului SAC de clasă compactă până la nivelul unui efect vizual uimitor. Echiparea sa standard extinsă cuprinde dotări precum faruri LED cu lumină integrală pentru vreme rea, operare automată a hayonului, control automat al climatizării pe două zone şi un pachet de lumini (inclusiv iluminarea exterioară a mânerului uşii, iluminarea la sol, iluminarea oglinzilor exterioare şi lumina de intrare a uşii, plus proiecţia logo-ului „X2” de pe oglinda exterioară a conducătorului). Confortul, siguranţa şi plăcerea de a conduce sunt sporite şi mai mult de tempomatul cu funcţie de frână, Park Distance Control cu senzori în spatele maşinii, avertisment de coliziune cu funcţie de frânare în oraş, afişare a limitei de viteză cu indicator de interzicere a depăşirii, sistemul de control iDrive opţional cu ecran tactil independent de 10,25 ţoli (26,04 cm) şi BMW Head-Up Display color, disponibil opţional.

Ediţia specială BMW X2 Edition GoldPlay – listă de echipamente şi dotări incluse în pachet

Vopsea specială la exterior.
Tapiţerie piele Dakota perforată, cu elemente de decor negru-galben.

Echipamente
Jante 19” M 919 cu elemente de decor aurii*
Volan sport*
Operare automată a haionului
Siglă specială M 50 de ani

Finisaje de interior Dark Graphite mat
Senzori de parcare spate (PDC)
Sistem de climatizare automat
Sistem cruise control cu funcţie de frânare
Pachet de lumini exterioare
Suspensie M sport*
Volan acoperit cu piele M

Scaune faţă M Sport
Pachet aerodinamic M
Linii de decor M Shadowline
Plafon antracit M
Grilă radiator cu design M în negru lucios cu grilă Gold
Oglinzi cu capace exclusive Gold
Jante exclusive M cu accente Gold
Folie exterioară cu acoperire aripi şi uşi cu grafică specială „GoldPlay”
Finisaje extinse negru lucios pentru exterior, inclusiv evacuările finale
Logo M pe lateral
Linii decorative Dark Graphite mat cu grafică „GoldPlay”
Scaune scoică M Sport cu tetiere integrate şi cusături accent Gold
Pedalier M
Logo M pe cheie cu inserţii negru high-gloss

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account