Startech face un Range Rover Pickup și nu e păcăleală

Nu e ceva neobișnuit pentru un posesor de Range Rover să care chestii săngeroase în portbagaj. Uitați-vă la gașca de vânători ai lui Nea Țiriac și o să înțelegeți.

Și dacă nu vrei să-ți murdărești mocheta de mistreț ciuruit de alice atunci de ce nu un Range Rover Pickup? Ai loc în benă și pentru colecția de carabine și pentru mortăciuni, iar tu călătorești în lux izolat de de toate acestea. Unde mai pui că Range Rover-ul se descurcă foarte bine în teren accidentat și oamenii cu adevărat bogați nu le țin doar pentru plimbări urbane.

Startech (5)
Așadar, Range Rover Pickup este o soluție pe care tunerii germani de la Startech au găsit-o pentru micii bogătani chinezi, pentru că-i un showcar destinat Salonului Auto de la Shanghai să ne înțelegem. Ok, o mașină mare și roșie, echipată cu jante de 23 inci nu este chiar cel mai bun camuflaj de vânătoare, deci și acest Range Rover Pickup e mai mult o mașină care vine să concureze opulența stradală a unui Cadillac Escalade Pickup, credem noi. Aproape 100 de componente individuale au fost construite de către Startech pentru această mașină, din aluminiu și oțel, ori din fibră de carbon. Bena se poate activa electronic prin apăsarea unui buton și are un volum de depozitare de patru metri cubi de mistreți, așezați unul peste altul.

Startech (2)
Sub capotă se află un V8 de cinci litri și 526 CP despre care știm bine că sună a prădător și nu este nici el recomandat pentru vânătoare dacă nu vrei să sperii toată fauna pădurii. Startech oferă însă personalizarea pentru toate versiunile de motorizare.
La exterior, pe lângă roșul criminal, mașina mai este echipată cu niște aripi evazate de 80 mm, un spoiler de acoperiș, plus niște LED-uri pe ici, pe colo.
Chiar dacă unora li se pare un sacrilegiu, Range Rover Pickup făcut de Startech arată bine în tablă și osie și nu ne sperie deloc ideea unuia de serie. Până la urmă chinezul nostru este stăpânul nostru.

Sursa – Startech

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account