Primul BMW i4 – Preţuri şi disponibilitate pentru comenzi în România

Primul BMW i4 din istorie este pregătit să intre în producţie la fabrica BMW Group din München şi poate fi comandat şi pentru piaţa din România. Noul model va avea debutul pe o serie limitată de pieţe la finalul acestui an şi ulterior şi în România.

BMW i4 este primul model electric al mărcii în segmentul mediu, unul definitoriu pentru imaginea sportivă a mărcii. Noul model se prezintă cu tehnologia sofisticată a trenului de rulare de generaţia a 5-a, cu sistemul de infotainment de generaţia a 8-a, autonomie de până la 590 km măsurată în ciclul WLTP, dar şi o dezvoltare sustenabilă, cu utilizarea inteligentă a resurselor în producţie şi preocuparea pentru un impact minim asupra mediului.

La lansare, BMW i4 va fi disponibil în două variante de model, inclusiv primul automobil BMW M cu propulsie complet electrică. BMW i4 M50 este un model performant de la BMW M GmbH, care oferă plăcere foarte intensă la volan. Echipat cu motoare electrice atât pe puntea faţă, cât şi pe cea spate, cu o putere maximă combinată de 400 kW/544 CP şi tehnologie de şasiu specifică M, promite performanţe captivante în timp ce atinge o autonomie de până la 510 kilometri în ciclul de testare WLTP.  Preţul noului BMW i4 M50 este de 65989 Euro cu TVA inclus (fără a lua în calcul programul Rabla Plus).

La BMW i4 eDrive40, un motor electric de 250 kW/340 CP este combinat cu tracţiunea spate clasică pentru a permite condus fără emisii locale, cu o doză impresionantă de instinct sportiv. Are o autonomie calculată de WLTP de până la 590 de kilometri. Preţul noului model este de 52955 Euro cu TVA inclus (fără a lua în calcul programul Rabla Plus).

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account