[VIDEO] BMW M340d Touring: mașina perfectă de familie nu exi…

BMW M340d Touring

Noul BMW M340d Touring este o mașină superbă, dar are un rival pe măsură. Adică versiunea pe benzină. Acum dacă alegi 340d sau 340i depinde doar de tine. 

Mai jos ai un clip cu și despre noul BMW M340d Touring, la primul contact cu mașina. Urmărește-l, spune-ne dacă ți-a plăcut sau dacă ai fi vrut să vezi altceva și, cel mai important, abonează-te la canalul nostru de YouTube:

BMW M340d Touring are un preț de listă ce pleacă de la 65.807 euro, cu TVA inclus. De banii ăștia primești o mașină care arată spectaculos și care merge la fel de impresionant. Motorul e unul de trei litri, cu șase cilindri în linie, iar puterea maximă este de 340 de cai-putere și cuplul ajunge la o valoare aproape ridicolă: 700 Nm. Suta se întâmplă în 4,8 secunde, așa că e clar pentru toată lumea că asta-i o mașină extrem de rapidă. Ca elemente standard, BMW M340d Touring te răsfață cu suspensie M sport, cu direcție sport variabilă, cu sistem de frânare M sport, dar și cu un diferențial cu alunecare limitată pe puntea spate. Asta pe lângă toate chestii care țin de design. Totuși, nu pot să nu întreb: tu ce ai alege? Un M340d sau un M340i? Mai ales că prețurile de listă sunt identice… Așa cum îți ziceam și la început, abonează-te la canalul nostru de YouTube, pentru că o să revin cu testul complet destul de repede.

Dacă nu ești încă genul familist convins, atunci poate noul BMW Seria 4 e o mașină mai pe gustul tău. Și da, am condus și noul coupe, iar clipul te așteaptă mai jos. Da, știu, și eu aș fi vrut să fie o versiune de motorizare cu ceva mai multă vervă. Dar până la urmă și un 430i își face treaba destul de bine. Hai, apasă butonul „play” și urmărește și testul cu Seria 4 printre aviaone:

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account