BMW Group este pentru prima dată partener oficial al Festivalului Internaţional de Film de la Cannes

BMW Blog

Emoţie pe covorul roşu de peste trei sferturi de secol pe Coasta de Azur. Când cea de-a 75-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes va avea loc între 17 şi 28 mai 2022, BMW va juca un rol proeminent: pentru prima dată, BMW Group intră într-un parteneriat cu cel mai renumit festival de film şi artă din lume şi va oferi flota oficială a festivalului cu 163 de automobile electrificate.

„Parteneriatul cu BMW indică exact direcţia în care Festivalul Internaţional de Film de la Cannes ar dori să se dezvolte pentru a-şi îndeplini responsabilitatea faţă de provocările climatice”, explică Samuel Faure, responsabil pentru parteneriatele festivalului. „BMW este un brand emblematic care a fost foarte prezent în multe filme de zeci de ani, simbolizând eleganţa, performanţa şi luxul, fiind totodată unul dintre pionierii electrificării. Am observat o cerere puternică de automobile electrice în timpul festivalului în ultimii ani. iar în BMW am găsit în sfârşit un partener care să o îndeplinească.”

Ca parte a noului parteneriat, BMW oferă oaspeţilor internaţionali, VIP-urilor şi părţilor interesate oportunitatea unică de a experimenta flota extinsă de automobile electrice premium. BMW Group se va ocupa de transferurile între aeroport, diverse locaţii ale evenimentelor şi hoteluri cu modele interesante şi variate precum BMW iX, BMW i4 sau BMW iX3.

BMW i7, vedeta mobilității la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes

În mod clar, vedeta auto de pe covorul roşu va fi noul BMW i7, care poate fi experimentat pe şosea pentru prima dată de la premiera mondială din 20 aprilie. Trei dintre aceste sedanuri electrice vor fi pe drumurile din oraş, în timp ce unul va fi expus în salonul de la intrarea unui hotel de pe legendarul Boulevard de la Croisette. BMW i7 defineşte un nivel complet nou de design şi tehnologie de vârf. Ca nici un alt automobil BMW înainte, reprezintă o nouă înţelegere a luxului, care include nevoile şi sentimentul de wellbeing ale pasagerilor, precum şi digitalizarea avansată şi dezvoltarea durabilă de-a lungul întregului lanţ de valori.

Primul automobil cu un cinematograf integrat

Cu propulsia puternică şi practic silenţioasă a celor două motoare electrice de pe puntea faţă şi spate, BMW i7 oferă o plăcere luxoasă de a conduce, cu zero emisii şi o autonomie de până la 625 de kilometri, conform ciclului de testare WLTP. Punctul culminant din interior este BMW Theatre Screen, un afişaj panoramic de 31,3 ţoli (79,5 cm), în format 32:9, cu rezoluţie 8K, care se extinde din tapiţeria plafonului şi transformă al doilea rând de scaune într-un lounge de cinema exclusivist. Iubitorii de cinema îşi pot apela propriul streaming video şi programul de filme preferat în drumul lor prin oraşul festivalului şi se pot bucura de divertismentul în maşină al viitorului.

„Festivalul de film şi BMW i7 cu ecranul său mare de cinema se potrivesc perfect şi se completează unul pe celălalt, mai ales că angajamentul nostru faţă de industria cinematografică are o tradiţie lungă”, a declarat Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW AG pentru clienţi şi brand, în descrierea noului parteneriat. „De asemenea, Festivalul Internaţional de Film este o platformă importantă pentru noi, deoarece grupul nostru ţintă este acum chiar aici. Şi este foarte aproape de inimile noastre să oferim mai multă dezvoltare durabilă şi lux festivalului prin flota noastră electrică.”

Modelele BMW Group au acumulat numeroase apariții pe marele ecran

De peste 30.000 de ori, automobilele BMW au făcut o figură bună pe marele ecran: au apărut în atât de multe filme şi documentare de-a lungul anilor, contribuind la recunoaşterea mondială a mărcii BMW. Numeroasele apariţii ale sedanurilor BMW Seria 7 şi Seria 5 în thrillere de spionaj sunt de neuitat. Modelele BMW M din franciza Mission Impossible sunt întotdeauna o privelişte impresionantă de văzut. Şi în producţiile interne actuale, precum filmul de Crăciun din 2021 sau reclama pentru Super Bowl din 2022, BMW iX apare alături de vedetele de la Hollywood. Nu există nici o îndoială: dacă ai fost la Hollywood, te vei simţi ca acasă pe covorul roşu de pe Coasta de Azur.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account