Noile culori Neon Nights oferă un look exotic pentru modelele Rolls-Royce Black Badge

Când a creat versiunile Black Bagde ale modelelor sale, Rolls-Royce a reușit să atragă o clientelă nouă, care cuprinde în mare parte antreprenori tineri. Inițial, această linie Black Badge se distingea prin cromatica din nuanțe închise. Însă Rolls-Royce ne spune răspicat că este o idee preconcepută să credem că versiunile Black Badge sunt prin definiție vopsite doar în culoarea negru. Astfel, prezintă variantele de vopsea Neon Nights pentru liniile Black Badge ale modelelor Dawn, Wraith și Cullinan.

Aceste culori sunt inspirate din cromatica animalelor și florilor exotice. Sunt date drept exemplu o broască verde care trăiește în copacii din Australia, o anumită floare de copac din Hawaii și un fluture. Pornindu-se de la aceste muze, au fost create un Rolls-Royce Wraith Black Badge în nuanță Lime Rock Green, un Rolls-Royce Dawn Black Badge în culoare Eagle Rock Red și un Rolls-Royce Cullinan Black Badge a cărui caroserie este vopsită cu Mirabeau Blue.

Inițial aceste exemplare au fost comandate în SUA. Iar Rolls-Royce a decis să mai producă încă 3 exemplare din fiecare model vopsit cu aceste nuanțe speciale. Versiunile Neon Nights vin ca o urmare a succesului de care s-au bucurat în 2019 culorile pastelate oferite pentru modelele Ghost, Wraith și Dawn din linia Black Badge.

Fiecare configurație cromatică a versiunilor Neon Nights are câte o poveste interesantă. Nuanța Lime Rock Green a modelului Rolls-Royce Wraith Black Badge a fost aleasă după ce Sami Coultas, specialist Rolls-Royce Bespoke în domeniul vopselei, a văzut o broască verde de copac, când a făcut o călătorie în Australia, în regiunea Tamworth (la nord de Sydney). Interiorul acestui model este personalizat cu tapițerie de culoare Scivaro Grey și detalii Lime Rock Green.

Culoarea Eagle Rock Red a modelului Rolls-Royce Dawn Black Badge a fost inspirată de floarea ‘Ōhi‘a lehua din Hawaii. Cabrioletul are tapițerie de piele Selby Grey și detalii în nuanța Koi Red.

Pentru caroseria lui Rolls-Royce CullinanBlack Badge s-a ales nuanța Mirabeau Blue. Este inspirată de fluturele Rhetus periander din America de Sud. Habitaclul SUV-ului este tapițat cu piele de culoare Arctic White și detalii Lime Rock Green.

În toate cele trei modele Rolls-Royce panoul de bord este din Technical Fibre este personalizat cu o grafică menită să ofere un efect de neon. Designul reprezintă felul în care lumina artificială este distorsionată de către viteză.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account