Noul BMW M3 CS este premiul pentru MotoGP – BMW M Award în 2018

2018 este al 20-lea sezon în care BMW M are calitatea de „Official Car of MotoGP” – şi, pentru aceasta, BMW M GmbH prezintă un adevărat punct de atracţie al BMW M Award în anul lor aniversar. Pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate în calificări va fi recompensat cu un automobil exclusivist, BMW M3 CS în Frozen Dark Blue, la finalul stagiunii. Maşina câştigătorului din acest an este cu adevărat specială din moment ce BMW M3 CS este o ediţie specială limitată la doar 1.200 de unităţi la nivel mondial. Maşina câştigătorului BMW M Award pentru 2018 a fost prezentată oficial la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera.

BMW M Award este de mult timp o parte integrantă a angajamentului BMW M GmbH în MotoGP, iar 2018 este a 16-a oară când premiul va fi decernat. Cu începere din 2003, pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate în sesiunile de calificări a fost recompensat la finele sezonului cu un automobil BMW M exclusivist şi personalizat. Cu acelaşi sistem de punctaj ca în curse, piloţii primesc puncte pentru locurile ocupate în calificările fiecărui week-end de Grand Prix. Pilotul care a acumulat cele mai multe premii la finalul stagiunii câştigă mult râvnitul BMW M Award.

„BMW M GmbH s-a autodepăşit încă o dată prin alegerea automobilului oferit câştigătorului BMW M Award în sezonul său aniversar”, a declarat Pau Serracanta, director general al Departamentului Comercial al Dorna Sports, cu ocazia prezentării. „Noul BMW M3 CS este un automobil de înaltă performanţă impresionant şi sunt încrezător că perspectiva acestui premiu fantastic va oferi piloţilor noştri o motivaţie în plus pentru a da maximum în calificări. Suntem curioşi să vedem cine va intra în posesia acestui automobil la finalul sezonului. A 20-a stagiune în calitate de «Official Car of MotoGP» şi deja al 16-lea BMW M Award: suntem încântaţi cu acest parteneriat de lungă durată şi de succes cu BMW M.”

„Este de la sine înţeles că 2018, ca sezon aniversar pentru noi în MotoGP, este ceva foarte special pentru noi”, a adăugat Vladimir Bistrivoda, directorul colaborării cu MotoGP la BMW M GmbH. „Acesta este motivul pentru care suntem încântaţi, prin sedanul exclusivist şi de înaltă performanţă BMW M3 CS, să putem prezenta un alt model foarte special din gama noastră de produse ca automobil ce va fi acordat câştigătorului BMW M Award. Suntem mândri că BMW M Award a devenit un premiu mult râvnit de mulţi ani în rândul familiei MotoGP – şi vrem să mulţumim pentru această apreciere prin alegerea punctelor de atracţie, precum BMW M3 CS, ca automobile ale câştigătorului.”

Noul BMW M3 CS este cel mai puternic automobil de serie produs vreodată în gama M3. Are nevoie de doar 3,9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Motorul cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo, oferă o putere maximă de 460 CP şi un cuplu de 600 Nm. Transmisia M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, cu Drivelogic se ocupă de transferul puterii în automobilul acordat pentru BMW M Award. Suspensia M adaptivă a BMW M3 CS garantează cea mai bună manevrabilitatea dinamică în orice situaţie. Apariţia deja sportivă a automobilului este evidenţiată de culoarea Frozen Dark Blue, de tapiţeria bicoloră integrală cu piele Merino fină, precum şi de alte dotări atractive aşa cum este volanul M în Alcantara.

BMW M Award este una dintre numeroasele activităţi efectuate de BMW M în calitate de „Official Car of MotoGP”. Deţinătorul recordului este Marc Márquez, care a obţinut BMW M Award de cinci ori consecutiv. Valentino Rossi şi Casey Stoner au fiecare câte trei victorii în palmares. Jorge Lorenzo a fost desemnat câştigător al competiţiei calificărilor în două rânduri, iar Sete Gibernau şi Nicky Hayden au câştigat premiul câte o dată.

Pentru mai multe informaţii despre BMW M GmbH şi implicarea ca „Official Car of MotoGP”, accesaţi: www.bmw-m.com.

Descoperă colecția de accesorii BMW M:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account