[VIDEO] Cine are interiorul mai frumos? Noul C Class sau Seria 3?

motorvlogtv

Pentru emisiunea MotorVlogTV, care începe sâmbătă, de la ora 09:00, am luat la test cele mai bine vândute modele de la BMW și Mercedes-Benz. Adică noul Clasa C și Seria 3. Înainte să finalizăm comparativul avem însă câteva nelămuriri, iar una este legată de interior. 

Cel mai simplu ar fi să dai play clipului de mai jos, urcat pe canalul MotorVlogTV și, după ce îl vizionezi să ne spui în comentarii pe care dintre cele două interioare îl preferi. Și, dacă nu ai făcut asta deja, nu uita să te și abonezi la MotorVlogTV pentru că urmează acolo materiale și teste interesante. De menționat aici este faptul că ambele modele sunt echipate cu pachetele „sport” de la cei doi producătorii. Adică Seria 3 are pachetul M Sport, iar Clasa C este în echiparea AMG Line, atât interior, cât și exterior.

În cazul în care te interesează un test complet cu actuala generație BMW Seria, în versiunea 330i, tot mai jos găsești un material amplu care ar trebui să-ți satisfacă mai toate curiozitățile legate de acest model.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account