BMW M4 vs Mercedes AMG C63 S vs Audi RS5 – Bătălia orgoliilor

Noul Audi RS5 este liber pe stadă, acolo unde va da nas în nas cu  BMW M4 și Mercedes AMG C63.

Evident, fiecare mașină are avantajele și dezavantajele ei, iar fiecare client își alege una dintre ele în funcție de priorități. Dacă vrei să ai cea mai rapidă mașină în linie dreaptă, Audi RS5 este stăpân pe tracțiunea Quattro și știe s-o folosească în avantajul său. Dacă vrei mașina cea mai țipătoare, atunci V8-ul din C63S AMG acoperă toată gama de sunete. Dar dacă vrei o mașină care să fie eficientă pe un circuit și plăcută de condus pe drumuri publice, în fiecare zi, atunci BMW M4 deține secretul.

Chiar dacă mașinile sunt pașnice, cu siguranță stăpânii lor nu vor fi atât de drăguți unii cu ceilalți într-o situație care le-ar putea afecta orgoliul, iar cursele de stradă nu vor putea fi evitate. Spre deosebire de o cursă pe circuit, unde iei startul după ce vezi culoarea verde la semafor, cursele de stradă se vor face, cel mai probabil, cu start din mers, după finalul celui de-al treilea claxon. Haideți să vedem încă de pe acum care va fi deznodământul, poate reușim să potolim vanitatea celor de la volan.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account