Top 5 piese de vară de ascultat în BMW

Se apropie 1 Mai și odată cu ziua asta crește și dorința noastră de escapadă. După un post greu și o atitudine smerită, unii dintre noi vor dori să-și dea drumul la bașii din portbagaj, așa că am pregătit niște sugestii pentru voi.

Nane – B.M.V.

Știm că unii dintre voi sunteți „bagabonți” și că vă place „bagabonțeala”, așa că-l includem în această listă pe al nostru golan finuț, Nane, cu piesa B.M.V. Nu este vorba despre mașină, ci un acronim pentru băutură, mahoarcă și vrăjeală, chestii cu care umbli atunci când nu umbli cu mașina, de preferat. Piesa nu e chiar nouă, clipul are un aer vintage, dar beat-ul și versurile sunt fresh,  perfecte pentru verile alea când te strângi într-o parcare cu gânduri ilegale.

Linius &Korda – Black Bimmer (Kead Dysso Remix)

Dacă ai un BMW negru, o să-ți placă piesa asta. Este despre…BMW-uri negre, cele mai mișto BMW-uri până la urmă. Piesa este de acțiune, clipul e de acțiune, așa că încercați să vă temperați când creșteți volumul în mașină.

Outkast – Benz or Beamer

Piesa a făcut parte din soundtrack-ul  New Jersey Drive, un film din epoca de aur a hip-hop-ului despre niște hoți de mașini. Beat-ul rapperilor din Atlanta este ca un prevestitor al verii ce va să vie – versurile cad ca niște bombe, iar plimbarea ta de seară în BMW-ul luat din fața blocului cu permisiunea părinților are neapărat nevoie de această piesă.

 

M.I.A – Bad Girls

O piesă pentru fetele fără frică de tracțiunea spate, o piesă pentru gașca cu care te îndrepți spre mare ori spre cel mai apropiat salon de unghii false. M.I.A are skil cu kilu, iar clipul îmbină kitch-ul cu niște cascadorii de toată frumusețea. S-ar putea s-o dai pe repeat.

 Joyner Lucas – Zimm Zimma

Joyner Lucas, rapperul preferat al lui Eminem, încearcă și reușește un remix al piesei lui Beenie Man (Sim Simma) în care se întreabă unde a pus cheile BMW-ului. Clipul video îi are ca invitați speciali pe Mark Whalberg la volanul unui BMW i8, pe George Lopez într-un BMW E30  și pe P Diddy într-un BMW de jucărie. Enjoy!

 

Sursa –  Joyner Lucas  

M.I.A

Outkast

Kean Dysso

NANEmernic

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account