VIDEO: Mission: Impossible – Fallout – Paradă de modele BMW

Seria de filme Mission: Impossible ne-a obișnuit cu rolurile pe care le acordă modelelor BMW. Parteneriatul pare să continue și în noul film al seriei, denumit Fallout.

Primul trailer al filmului ce va ajunge pe marile ecrane din iulie 2018 ne prezintă agentul jucat de Tom Cruise conducând un BMW Seria 5 E28, precum și o motocicletă BMW R nineT . Așadar s-a apelat la modele cu valoare nostalgică pentru BMW Group.

Dar există zvonuri care spun că filmul ne rezervă drept surpriză și apariția noului BMW M5. Informația provine de la Scott26, un membru al forumului bimmerpost.com, care a furnizat deseori date reale din culisele companiei bavareze. Scott26 a publicat inclusiv o poză cu un BMW M5 aflat pe o platformă de tractare și spune că imaginea este surprinsă în timpul filmărilor pentru Mission: Impossible – Fallout.

Până aflăm mai multe informații despre colaborarea dintre Mission:Impossible – Fallout și BMW Group, ne mulțumim cu secvențele de acțiune filmate cu BMW Seria 5 E28 și BMW R nineT.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account