BMW Classic a lansat un magazin online de piese si accesorii

De la 1 februarie 2012 a devenit disponibil magazinul online de piese al BMW Classic, prin care clientii isi pot comanda piese de schimb pentru modelele BMW Classic de acasa sau de la birou.

Pentru BMW Classic magazinul online reprezinta „pasul urmator in directia realinierii business-ului si un pas logic inainte in directia satisfacerii nevoilor consumatorului”, a declarat Ralf Vierlein, Director de Vanzari si Aftersales in cadrul BMW Group Classic.

Clientii pot accesa magazinul online la adresa http://shop.bmw-classic.de, isi pot cauta piesele corespunzatoare modelelor lor clasice, si apoi le pot comanda online. Sunt disponibile online si informatii despre corespondenta intre piese si modele.

La acest moment serviciul este disponibil doar pentru clientii din Germania, urmand ca din aprilie 2012 acesta sa fie extins in mai multe tari europene.

Gama de piese disponibile insumeaza circa 35.000 unitati pentru masinile si motocicletele clasice BMW, care au fost produse in perioada 1960-1990. Nu sunt incluse in oferta piesele mari de schimb, cele grele, substantele si materialele periculoase, componentele electronice.

Magazinul ofera si servicii de recomandare a unui atelier autorizat BMW care sa inlocuiasca piesele comandate online, si servicii de suport tehnic.

Magazinul online este disponibil pe site-ul BMW Classic www.bmw-classic.de si www.bmw-classic.com.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account