Campanie pentru familia de modele MINI: „It’s personal”

MINI revine cu o noua campanie de marketing, proaspata si inovatoare. Incepand de ieri, locuitorii orasului Berlin, turistii capitalei germane dar si utilizatorii Facebook din toata lumea pot alege modelul MINI preferat. MINI va prezenta familia de modele pe celebrul bulevard Kurfürstendamm din Berlin, in cadrul campaniei „It’s personal”.

Tot ce trebuie sa faca participantii este sa intre in MINI-Box-ul amenajat ad-hoc, sa isi puna o pereche de casti colorate si sa aleaga modelul MINI preferat din galeria de modele echipate cu oglinzi exterioare in nuanta asortata cu castile.

Participantii au de ales intre patru culori si patru modele MINI: MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Clubman si MINI Countryman. Ei apar apoi pe un ecran video gigantic, in fotografia care ii infatiseaza alaturi de modelul MINI personalizat

Campania MINI a inceput in 15 mai si continua pana pe 29 mai si se desfsoara si online, pe http://www.facebook.com/MINI.

Prin aceasta campanie se doreste ca fanii sa interactioneze in mod individual cu marca, acestia fiind incurajati sa-si exprime personalitatea in fata prietenilor si a lumii intregi. Se doreste ca aceasta campanie sa atraga peste 2 milioane persoane in Berlin si peste 1.8 milioane fani pe Facebook.

Utilizatorii Facebook se pot inregistra online pe http://www.facebook.com/MINI sau in mod direct pe: http://apps.facebook.com/miniphotobox. Pentru a participa utilizatorii trebuie sa faca o fotografie cu ei, cu ajutorul webcamului, sa selecteze modelul preferat din familia MINI si sa incarce fotografia. Si acestia vor aparea pe ecranul video amplasat in Berlin, iar imaginile ruleaza si pe internet.

Toate fotografiile incarcate participa la concurs, iar castigatorul va fi anuntat in luna iunie, urmand ca acesta sa primeasca modelul preferat MINI in marime naturala, inclusiv cu oglinzile exterioare vopsite in nuanta aleasa.

[Sursa: MINI ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account