BMW X6
BMW X6
BMW X6

Premiera mondiala: MINI Clubman Hampton

Incepand din primavara acestui an, MINI lanseaza gama de optiuni si accesorii MINI Yours, care permite o mai mare personalizare a modelelor MINI. Optiunile se refera atat la exterior cat si la interior si includ nuante deosebite de vopsea, tapiterie, culori de interior, pachete de echipare configurate cu stil, si editii limitate bazate pe cele patru modele ale familiei MINI.

Cu ocazia premierei acestei game, in centrul atentiei se situeaza o varianta exclusivista a lui MINI Clubman, denumita MINI Hampton. MINI Clubman Hampton personifica trasaturile tipice ale marcii – calitate premium si design tipic – intr-o forma concentrata. Elementele de design fac referinta la mostenirea britanica, insusi numele fiind inspirat de numele unei suburbii din sud-estul Londrei.

MINI Hampton celebreaza si a 50-a aniversare a lui MINI Clubman si va fi disponibil in Europa in versiunile Cooper, Cooper D, Cooper S si Cooper SD, iar in SUA in versiunile Cooper si Cooper S.

Modelul editie speciala are nuanta exclusiva Reef Blue metallic. Plafonul este argintiu, ca si rotile si linia de design Colour Line. Celelalte nuante de exterior disponibile optional sunt Pepper White, Midnight Black si Eclipse Grey. Jantele din aliaj de 17 toli Twin Blade Spoke pot fi comandate in nuanta argintie sau neagra, cu inel de culoare rosu inchis. Farurile fata au reflectoare negre si sunt disponibile si cu unitati xenon, optional.

Logo-ul este afisat pe stalpul B, iar sigla “Hampton” este pozitionata langa unitatile de semnalizare si grila radiatorului. Pragurile sunt inscriptionate cu sigla “MINI 50 Hampton” pentru a reaminti lansarea acum 50 ani a unui model de caroserie suplimentar pentru clasicul MINI, care se constituie in predecesor istoric al lui MINI Clubman.

La interior, MINI prezinta o tapiterie exclusiva din piele neagra, cu semnul H pe scaune, margini rosii si cusaturi contrastante portocalii. Linia plafonului in nuanta antracit, cadranele de bord si vitezometrul in aceeasi nuanta antrcit contribuie la ambianta exclusivista de interior.

MINI Clubman Hampton va fi produs in editie limitata, timp de un an de zile.

[Sursa: MINI ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account