Cadouri MINI într-o colecție nouă

Noul MINI Clubman

Să conduci un MINI este sinonim cu a face o declaraţie. Să porţi MINI înseamnă acum acelaşi lucru. De acum, clienţii pot cumpăra nu doar noul MINI Clubman, ci şi colecţia MINI Gentleman. Accesoriile de înaltă calitate, care au fost create în colaborare cu şase tinere talente din Italia provenite din domenii diferite, sunt disponibile ca ediţie limitată exclusiv la BMW Welt din München. Fiecare produs al colecţiei exclusive de şase piese combină măiestria italiană cu detaliile creative şi inovatoare.

Întâlnire între tradiţie şi ultima oră
Sunt tineri, iubesc neconvenţionalul şi sunt maeştri ai artei lor: într-un parteneriat simbiotic, personalităţile creative din spatele brandurilor SuperDuper, TYG Spectacles, Alberto Premi şi Pijama, alături de parfumierul Paola Bottai şi de echipa Proraso cu graficianul Pietro Nicolaucich, îşi urnesc forţele cu MINI pentru a concepe şi a crea „MINI Gentleman’s Collection inspired by MINI Clubman”. Au rezultat şase accesorii clasice ale modei de înaltă calitate: o pălărie, o pereche de ochelari de soare, o pereche de pantofi, o geantă, un parfum şi un set pentru bărbierit.

SuperDuper: pălăria unui gentleman
Brandul SuperDuper este recunoscut pentru combinarea pălăriilor de damă tradiţionale cu designul modern şi detaliile atractive. Pălăria bărbătească este realizată manual, cu fetru de calitate deosebiă. Cercul interior este inspirat de pielea tapiţeriei ce este utilizată la MINI Clubman, în timp ce cusătura dublă colorată este un alt indiciu al unui element MINI caracteristic.

Cadouri MINI

TYG Spectacles: umbrele unui gentleman
Acronimul TYG provine de la „Three young Gentleman” (Trei domni tineri) – pe baza acestui principiu, perechea de ochelari de soare din colecţie a fost concepută pentru adevăraţii domni. Materialele de calitate premium, precum metal lustruit, piele veritabilă şi lentile de la Carl Zeiss, sunt prelucrate într-o piesă cu adevărat unică, cu o notă de eleganţă sportivă. Forma lor eliptică şi designul minimalist reflectă particularităţile de design ale noului MINI Clubman.

Cadouri MINI

Alberto Premi: pantofii unui gentleman
Pantofii din colecţia MINI Gentleman sunt realizaţi din cea mai fină piele, tăiată manual, combinată cu o talpă foarte uşoară din microporos. Tânărul designer Alberto Premi este recunoscut pentru combinarea fabricării tradiţionale a pantofilor cu elemente stilistice urbane. El adoptă materiale inovatoare, combinaţii neconvenţionale de culori şi detalii speciale – la fel ca şi MINI.

Cadouri MINI

Pijama: geanta unui gentleman
În spatele brandului Pijama se află designerul de modă Monica Battistella şi arhitectul Sergio Gobbi. Cei doi au folosit un material emblematic, neopren, în producţia genţii din colecţia MINI Gentleman. Poate fi utilizată ca sac de spate, servietă sau geantă de umăr. Sistemul său inteligent de buzunar interior, asemenea noului MINI Clubman, oferă spaţiu maxim de stocare. Sacul se remarcă prin flexibilitatea elegantă.

Cadouri MINI

Paola Bottai: parfumul unui gentleman
„Sofisticat, cosmopolitan şi puţin misterios” este descrierea pe care parfumierul italian Paola Bottai o face parfumului din colecţia MINI Gentleman. Parfumierul a deprins tainele la Institute of Perfumery din Grasse şi a creat – prin specializarea sa în parfumuri bărbăteşti – o diversitate de produse, de la parfumuri clasice la balsamuri pentru bărbierit.

Cadouri MINI

Proraso: setul de bărbierit al unui gentleman
Îngrijirea bărbii este deosebit de elegantă cu setul de bărbierit din colecţia MINI Gentleman, care este compus dintr-un pămătuf clasic, cremă prebărbierit, cremă de bărbierit şi balsam după bărbierit – totul cu un aspect vintage de frizerie. Setul a fost creat de brandul Proraso, care a supervizat formula calităţii – bazată pe eucalipt – timp de 70 de ani, asemenea unei comori. Ambalajul setului a fost conceput de graficianul italian Pietro Nicolaucich, care a mai realizat ilustraţii pentru Moschino, Sisley, Etnies şi Nike.

Cadouri MINI

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account