Flota de masini electrice Mini E intra in a doua etapa a fazei de teste, la Berlin

Programul pilot MINI E continua in Europa, dupa ce in SUA a luat deja sfarsit de anul trecut, si unde va fi continuat anul acesta de un program similar ce implica noul ActiveE. BMW Group impreuna cu Vattenfall Europe au anuntat ca programul de teste MINI E din Berlin intra in a doua etapa.

In 2009, BMW impreuna cu partenerii sai de la Vattenfall au oferit 50 masini clientilor din Berlin, in cadrul unui proiect sustinut de Ministerul Mediului.

Noua flota de masini numara 70 vehicule MINI E, dintre care 30 vor merge la clienti privati si 40 la utilizatori de flote. Pentru a asigura bunul mers al testelor, au fost instalate in Berlin si in imprejurimi 50 statii de incarcare.

Programul de teste MINI E a inceput in 2009 in SUA (New York, Los Angeles si statul New Jersey), Marea Britanie (Oxford / Londra) si Germania (Munchen si Berlin). Testele s-au extins apoi si in Franta (Paris), Japonia (Tokio) si China (Beijing si Shenzhen). In prima etapa, modelele Mini E din Berlin au inregistrat in total 310.686 mile parcurse, si in urma testelor trei din patru soferi au promovat utilizarea exclusiva a surselor de energie regenerabila pentru incarcarea vehiculelor electrice pe viitor. Rezultatele initiale ale studiilor din Berlin arata ca dupa mai mult de sase luni de utilizare, autonomia limitata a vehiculului electric a demonstrat ca in majoritatea cazurilor a fost suficienta pentru participanti, in conditii de utilizare zilnica a masinii.

[Sursa: Green Car Congress via Autoblog ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account