MINI Cooper 2014 a fost dezvaluit

Iata cum arata noul MINI Cooper 2014.

Cei de la Autoblog au primit un set intreg de poze spion care ne dezvaluie designul noului MINI F56. MINI F56 este construit pe noua platforma cu tractiune fata, de care vor beneficia atat modelele MINI cat si cele BMW cu tractiune fata. Primul model BMW FWD a debutat sub forma de concept in septembrie 2012 la Salonul auto de la Paris.

Daca analizam imaginea de mai jos, observam ca MINI Cooper 2014 mosteneste luminile de zi cu LED-uri de la MINI Rocketman Concept 2011. Grila frontala e mai rotunjita, iar sub ea se afla o priza de aer mai mare. La partea spate MINI Cooper 2014 iese in evidenta prin stopurile mai mari. Modelele Cooper S au si capota cu power dome.

Masina pare usor mai mare decat predecesoarea sa, generatia R56, si are consola fata mai alungita.

Odata cu noua generatie de modele MINI, BMW va lansa si o noua familie de motoare cu trei cilindri. Ne asteptam sa vedem un MINI One entry-level si un MINI Cooper cu puteri de aproximativ 100, 130 CP. Modelele mai puternice Cooper S si John Cooper Works vor folosi in continuare motoarele cu patru cilindri, dar acestea vor avea performante mai bune decat generatia actuala R56.

Versiunile MINI Cooper S si John Cooper Works 2014 vor fi echipate in continuare cu motoare cu patru cilindri si turbocompresor. MINI Cooper SD va fi propulsat de un motor turbo diesel cu patru cilindri.

Mai multe fotografii gasiti pe site-ul Autoblog

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account