Designul MINI va trece printr-o mare transformare, iar Anders Warming va conduce acest proces

Designul MINI va trece printr-o mare transformare, iar Anders Warming va conduce acest proces

Adrian van Hooydonk, VP Design al BMW Group, a declarat publicatiei britaniceAutocar ca viitoarea generatie MINI va reprezenta din perspectiva designului un salt mai mare decat cel anterior.

Potrivit lui van Hooydonk, Anders Warming, noul sef de design MINI, va realiza designul viitoarei generatii Mk3 MINI pornind de la o coala alba de hartie. El a mai adaugat „trebuie sa echilibram acest lucru cu faptul ca este modelul central al marcii, ca un fel de Seria 3, 5 si 7 intr-un singur model.”

Surse apropiate revistei au declarat si ca MINI lucreaza la un nou limbaj de design interior, care sa inlocuiasca tema clasica, cu vitezometrul amplasat central.

Dupa 10 ani de succes petrecuti in echipa de design MINI, Gert Volker Hildebrand a predat stafeta conducerii stdioului de design MINI lui Anders Warming, la finalul lui 2010. Gert Volker Hildebrand (57) a fost responsabil din ianuarie 2001 de intreaga dezvoltare a designului marcii MINI si de intregul portofoliu de produse.

Succesorul sau, Anders Warming, fost sef de design exterior BMW, a inceput sa lucreze pentru Designworks USA in 1997. In 2005 a fost numit Team Leader in cadrul Advanced Design, dupa care din 2007 a ocupat functia de Director de Design Exterior, BMW Automobile. Sub conducerea sa au fost create BMW Z4, BMW Seria 5 si conceptul BMW Seria 6 Coupé, prezentat la Salonul auto de la Paris.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account