MINI Coupe modificat de AC Schnitzer

Tunerii nemti de la AC Schnitzer au dezvaluit programul lor de tuning pentru noul MINI Coupe. Coupe-ul sportiv nu beneficiaza deocamdata de pachetele de tuning complete ale companiei din Aachen, dar ne asteptam ca pe viitor sa apara si versiuni imbunatatite.

MINI Coupe a primit jante de 18 toli Mi2 bi-color din aliaj, care pot fi incaltate cu pneuri de 225/30, 215/35 sau 205/40. Alternativ, clientii pot opta pentru modelul clasic din aliaj Mi1, in cinci spite, de 17 toli.

Pentru a imbunatati manevrabilitatea, AC Schnitzer a dotat masina cu un diferential propriu cu alunecare limitata, un kit de suspensie reglabila pe inaltime, accesorii de suspensie din aluminiu, bara anti-roll pe puntea spate.

La caitolul performanta mentionam chip tuning pentru toate motorizarile si toba evacuare sau sistem complet de evacuare din inox pentru versiunile Cooper S si John Cooper Works.

Este disponibil pentru modelul MINI Coupe si un sistem de franare de mare performanta, cu discuri cu etriere perforate cu 4 pistoane.

La interior regasim un pedalier din aluminiu, covorase din velur, buton de schimbare a vitezei cu afisaj digital, maner frana de mana “Black Line”, suport de sprijin pentru picior.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account