MINI Crossman / Countryman – mai multe detalii

Pe masura ce ne apropiem de Frankfurt Auto Show, multe dintre noile autoturisme introduse au ajuns la perioada de teste si incep sa se arate din ce in ce mai mult. De aceasta data, spionii de la Worldcarfans au surprins viitorul MINI Crossman sau Countryman, nume sub care credem noi ca va fi vandut.

In ciuda aceluiasi camuflaj psihedelic, pentru prima data, putem vedea unele elemente de design a intregii caroserii. Farurile mai putin rotunjite sunt diferite de ceea ce am vazut pe conceptul dezvaluit la Paris, anul trecut. Bara de protectie fata pare sa aiba o mai mare separare intre partea de sus si sectiunea de grile.

Chiar daca oglinzile includ semnalizari, credem ca acest lucru este doar o diversiune a celor de la MINI / BMW si in modelul de productie nu vor aparea. La partea din spate Crossman / Countryman dezvaluie o trapa verticala, opus modelului de concept care ne-a aratat usi orizontale.

crossman-01

In departamentul motorului nu vor exista schimbari majore in comparatie cu alte modele MINI. Potrivit surselor noastre, MINI Crossover va fi disponibil in doua versiuni: obisnuitul MINI cu tractiunea fata si versiunea cu tractiunea integrala construita pe platforma BMW xDrive. Cu o pozitie de conducere mai ridicata decat in actualul MINI, Crossover / Countryman / Crossman este mai lung decat orice alte model MINI: aprox. 4 metri.

In timp ce conceptul a fost numit „Crossman”, BMW a inregistrat recent numele de Countryman. Modelul de productie isi va face debutul la Frankfurt Auto Show, iar vanzarile vor incepe in cursul acestui an.


[Sursa: WCF]

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account