MINI E Polizei modificat de AC Schnitzer

Incepand cu anul 2005, asociatia tunerilor germani de masini (VDAT) a pornit impreuna cu politia germana si Ministerul Transporturilor o initiativa denumita “Tuneaz-o! Dar in siguranta!”, cu scopul de a incuraja conducatorii auto sa adopte practici de tuning sigure si legale.

Campania vrea sa demonstreze ca dorinta de individualitate poate fi satisfacuta si in ce priveste masinile viitorului.

Dupa ce anul trecut masina aleasa a fost un model BMW 123d Coupe, iata ca anul acesta i-a venit randul unei masini electrice sa fie modificata de AC Schnitzer si transformata in masina de politie. Modelul astfel creat, MINI E Polizei, a fost prezentat pentru prima oara la Salonul auto de la Essen 2010.

Modificarile aduse de tunerul german au constat intr-un sistem nou de frane cu discuri ventilate, o suspensie modificata si jante noi de 18 toli Hankook.

AC Schnitzer si-a pus amprenta la exterior prin pragurile fata si spate si orificiile de ventilatie de pe capota, care optimizeaza tinuta de drum dar si estetica masinii. Masina a primit un set de pedale din aluminiu, manerul franei de mana e tot din aluminiu, si in plus interiorul a fost decorat cu o serie de elemente marca AC Schnitzer.

Infatisarea lui MINI E Polizei este completata de tratamentul obisnuit pentru o masina de politie (stickere originale si girofar Hella).

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account