Comparatie foto: MINI Roadster vs MINI Cabrio

MINI a lansat in weekendul trecut noul MINI Roadster. Avand o inaltime de 1384 mm, noul model MINI Roadster este cu doar 20 mm mai mic decat MINI Cabriolet. Diferenta in inaltime nu este sesizabila in viata de zi cu zi, dar exista alte elemente care diferentiaza cele doua modele la nivel vizual. Parbrizul modelului cabriolet este cu 13 grade mai putin inclinat decat la Roadster. La partea spate ceea ce diferentiaza modelele este capota portbagajului, plata in cazul modelului Roadster.

MINI Roadster este echipat si cu o bara cromata anti-roll.

Forma diferita a versiunii Roadster are ca rezultat o parte frontala de dimensiuni mai reduse, care in ultima instanta ofera o rezistenta mai mica la curentii de aer. Greutatea Roadsterului este cu 45 kg mai redusa decat a modelului MINI Cabrio. In combinatie cu kitul special de suspensie, MINI Roadster este unul din cel mai sportiv model MINI decapotabil produs vreodata.

Gama de motorizari este asemanatoare pentru Cabriolet si Roadster, mai putin Cooper D, care nu este inca disponibil pentru Roadster. Datorita greutatii mai reduse, a distributiei mai bune a greutatii pe partea fata si a tractiunii, modelele roadster sunt ceva mai performante decat modelul Cabrio. Roadsterul accelereaza de la 0 la 100 km/h intr-un interval de timp cu 0.3 pana la 0.8 secunde mai mic decat Cabrioletul cu patru locuri – in functie de motorizare.

Pretul pentru MINI Roadster va fi anuntat zilele urmatoare, dar este deja sigur faptul ca MINI Roadster va costa mai mult decat modelul cabriolet.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account