Video spion: BMW M5 2012 reperat din nou pe circuit

bmw-m5-nurburgring-videos

Cei de la InsideLine ne aduc cel mai recent videoclip cu BMW M5 2012, reperat in timpul unei sesiuni de teste pe circuitul legandar de la Nurburgring. Noul M5 este propulsat de un motor V8 turbo. Agregatul de pe M5 F10 are la baza aceeasi unitate ce echipeaza BMW X5 M si X6M, versiunea twin scroll twin turbo a motorului N63, cunoscuta sub numele de S63.

Desi BMW nu a confirmat nicio cifra, ne asteptam ca puterea livrata sa fie de 585-600 CP.

Potrivit surselor noastre, transmisia cu dublu ambreiaj de pe BMW M5 2012 este proprie modelului M5, si se bazeaza pe transmisia cu sapte rapoarte de pe M3-ul actual. Se zvoneste ca va fi disponibila si o transmisie cu opt rapoarte, si va fi echipata cu system Stop-Start, iar modelul va avea clapete situate pe volan.

Dupa cum am vazut in alte materiale spion, foto si video, partea frontala beneficiaza de elementele caracteristice unei masini M, cu bara frontala agresiva si prize mari de aer.

Noua generatie M5 urmareste noul limbaj de design lansat de BMW odata cu BMW Seria 5 sedan. Liniile de design se prelungesc din partea fata spre partea spate si ies in relief mai ales pe partile laturale, unde formele convexe si concave dau noului M5 un aspect si mai dinamic.

Si noile aripi ale lui M5 sunt mai evazate, si contribuie la crearea unui aspect mai musculos si mai impunator.

La Salonul auto de la Geneva din martie 2011, BMW va prezenta noul M5 intr-o forma de concept, urmand ca modelul de serie sa fie dezvaluit in toamna la Salonul auto de la Frankfurt.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account