MINI Goodwood va costa 46.900 Euro

MINI si Rolls Royce au dezvaluit zilele trecute o editie limitata MINI. „MINI inspirat de Goodwood” a fost realizat in stransa colaborare cu designerii Rolls Royce si s-a vrut a fi o masina care intruchipeaza stilul inimitabil Rolls-Royce si in acelasi timp un vehicul de nisa pentru clientii care apreciaza abordarea personalizata.

Rolls Royce a imbunatatit interiorul noului MINI pana la cel mai inalt nivel posibil de lux in cazul unei masini mici premium. Designul exterior si interior al lui MINI Goodwood sunt inspirate de materialele rafinate si de aspiratia catre perfectiune a marcii britanice de lux. MINI-ul varf de gama beneficiaza de material exclusiviste, culori exclusive Rolls Royce, insertii din lemn special si cea mai eleganta piele nappa.

MINI Goodwood va fi produs in doar 1.000 unitati si nu e de mirare ca va costa 46.900 Euro, potrivit Welt.de, cu mult peste un MINI Cooper S cu dotari complete. Practic modelul MINI Goodwood este cea mai scumpa masina mica premium.

MINI Goodwood va fi prezentat luna aceasta la Salonul auto de la Shanghai, urmand ca primele modele sa fie livrate clientilor in primavara anului 2012.

[Sursa: Welt.de via BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account