My MINI Days – Intalnirea anuala a clubului MyMINI

insigna mymini days 2010

Pentru prima oara in Romania pasionatii Clubului myMINI.ro organizeaza o intalnire nationala, ce are ca scop promovarea comunitatii MINI din Romania si a spiritului MINI.

Sunt invitati toti posesorii de MINI indiferent de nationalitate, sex, locatie, tara, calitatea de membru sau nu al clubului sau tara de inmatriculare a masinii. Nu exista restrictii la numarul de persoane si/sau masini participante si insotitori.

Bucuresti_19 [1600x1200]

Evenimentul se va desfasura pe pista de karting MasterKart Ghimbav, la 7 km de Brasov (o locatie accesibila intregii tari), in data de 17 aprilie 2010 si va fi urmat seara de o petrecere de neuitat, dupa cum ne promit organizatorii. Evenimentul include si MINI Challenge 2010, o competitie internationala a posesorilor de MINI care anul acesta ajunge la a 3-a editie in Romania.

Bucuresti_1 [1600x1200]

Puteti afla mai multe detalii vizitand forumul myMINI si site-ul dedicat evenimentului.

Vom fi si noi prezenti la eveniment, asadar stati pe-aproape si asteptati-va la multe materiale foto si video cu incredibilele masini MINI si cu posesorii lor entuziasti.

Intre timp, va lasam sa va delectati cu cateva fotografii spectaculoase de la intalnirile clubului, in Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara si Viena.

LET’S MINI!

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account