A apărut numărul trei al revistei BMW Blog Romania

Numărul trei al revistei BMW Blog Romania este acum disponibil în toate magazinele Inmedio și în rețeaua chioșcurilor de presă de la nivel național. Ne face mare plăcere să anunțăm că cea mai nouă ediție a revistei BMW Blog Romania a ieșit din tipar și poate fi găsită în aproape toate centrele comerciale mari din țară.

În următoarele rânduri o să-ți prezentăm câteva dintre materialele pentru care merită să dai o fugă până la cel mai apropiat magazin Inmedio și să achiziționezi revista. De asemenea, cel mai nou număr al revistei BMW Blog Romania este disponibil și în marea majoritate a chioșcurilor de presă de la nivelul întregii țări. Dacă te-ntrebi ce poți să citești nou în acest număr, îți spunem imediat.

În primul rând, avem un test proaspăt cu noul BMW Seria 7, în versiunea sa de top, adică 750Li xDrive. Am condus mașina și în oraș, și la drum întins, și pe drumuri de munte și tot ce putem să-ți spunem, fără să facem prea mult „spoiler” este că avem de-a face cu cel mai bun BMW Seria 7 de până acum. Și, pentru că asta nu e suficient, noi suntem cât se poate de siguri că în sfârșit noul BMW Seria 7 poate să lupte de la egal la egal cu Mercedes-Benz Clasa S și, în unele cazuri, chiar să-l depășească. Tehnologia de care dă dovadă, precizia pe care o oferă celui de la volan și confortul și rafinamentul cu care-i răsfață pe cei de pe locurile din spate pot să stabiliească noi standarde de referință. Dar, pentru mai multe detalii, aruncă un ochi pe noul număr al revistei BWM Blog Romania.

Numărul trei al revistei BMW Blog România

Pentru că uneori ne place să ne și jucăm, am decis să includem în acestă ediție a revistei și un comparativ între două modele care nu poarte sigla BMW. Dar, atunci când vorbim despre noul MINI John Cooper Works și noul Renault Clio RS Trophy, siglele sunt mai puțin importante. Așa că ne-am dus frumos pe singurul circuit real pe care-l avem la dispoziție – Motorpark România – și ne-am făcut de cap cu cele două mini compacte fierbinți. Concluzia, deși una cât se poate de clară și care nu prea lasă loc de interpretare, ne-a surprins și pe noi. Dar nu spunem mai mult, să nu cumva să vă stricăm pofta de citit.

Revistei BMW Blog România

Și dacă tot se vorbește din ce în ce mai des și mai răspicat despre motorizările electrice, am luat la test și primul plug-in hybrid bavarez, care să nu facă parte din gama i. Adică un X5 xDrive40e, care se bazează pe „e”-ul din nume pentru a-ți oferi o înțelegere cu Statul Român prin care tu să plătești impozit auto de numai 9 lei. Adică mai puțin decât costă cel mai nou număr ar revistei BMW Blog Romania. Practic, ai un X5 serios, cu peste 300 de cai-putere, care accelerează și merge ca un apucat, dar care promite să consume mai puțin decât un Fiat 500 și care să-ți ofere o grămadă de motive de discuții atunci când ieși în oraș cu băieții.

Revistei BMW Blog România

Cel mai „fierbinte” material al revistei BMW Blog Romania este „Garajul lui Gunther Graef”, un om care se ocupă cu ce am visa mulți dintre noi să facem. Recondiționarea și prepararea BMW-urilor clasice pentru cursele de coastă de la noi din țară. În garajul său noi am găsit o frumusețe de 3.0 CSL, dar și un micuț BMW 1602. Ambele create aproape de perfecție și conduse cu mult talent de oameni pasionați pe trasele de VTM din România.

Revistei BMW Blog România

Pe lângă toate cele de mai sus, mai avem câteva surprize, printre care și un test cu noul BMW X1, un interviu cu Răzvan Popovici despre noul BMW Seria 7, dar și două materiale special dedicate celor care sunt îndrăgostiți de BMW Motorrad. Dacă te-am făcut măcar curios despre noul număr al revistei BMW Blog România, nu mai sta în fața calculatorului sau cu telefonul în mână, ci mai degrabă fă un drum până la Inmedio și citește ceva printat, ca în vremurile bune.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account