Sebastian Vettel a condus noul MINI Countryman

Sebastian Vettel, pilotul german al echipei Red Bull Racing si tanara vedeta in campionatul de Formula 1, a avut ocazia sa conduca noul MINI Countryman. Vettel a castigat in 2004 titlul in campionatul Formula BMW ADAC, obtinand 18 victorii din 20 etape, si iesind de fiecare data pe podium. De atunci si-a imbunatatit performantele in fiecare an, iar in 2009 a obtinut titlul neoficial de campion mondial in F1. Inainte de asta, in 2007 a devenit cel mai tanar pilot care a obtinut puncte intr-un campiont mondial, cand l-a inlocuit pe Robert Kubica in echipa BMW Sauber F1 pe circuitul de la Indianapolis.

Pe timpul sederii sale in Budapesta cu ocazia participarii sale la Grand Prix F1, Sebastian Vettel a condus un MINI Countryman. Masina va fi lansata in septembrie, si i-a fost oferita lui Sebastian de catre BMW Group Ungaria. Pilotul a fost bucuros sa aibe masina, un MINI Cooper S Countryman de culoare neagra, la dispozitie, si a condus-o de la aeroport direct la Hungaroring.

Poate ca nu va aparea in Formula 1, dar vom avea ocazia sa vedem noul model MINI Countryman WRC in cadrul campionatului WRC de anul viitor. MINI are o mostenire bogata si de succes, fiind castigatoare la raliul de la Monte Carlo. MINI Countryman WRC este dezvoltat de Prodrive in cooperare cu MINI, si are la baza modelul de serie. Puternicul MINI de curse va fi propulsat de un motor turbo de 1.6 litri cu patru cilindri, creat de BMW Motorsport.

Modelul MINI Countryman reprezinta primul membru al familiei MINI cu caroseria mai lunga de patru metri si cu tractiune integrala optionala. Noul MINI Countryman va fi lansat pe piata in data de 18 septembrie 2010.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account