Unui vehicul de test MINI Countryman i-a fost blocata roata de catre securitatea unui cazinou din Las Vegas

Se pare ca in ultima vreme testarea de masini pe teritoriul SUA a devenit o adevarata aventura. Dupa incidentul cu vehiculul de test BMW X3 la New York, care a fost luat drept masina capcana, iata ca si fratele mai mic MINI Countryman a reusit sa creeze panica in randul personalului securitatii unui cazinou din Las Vegas.

Potrivit publicatiei Jalopnik, paznicii care asigura securitatea cazinoului Luxor din Las Vegas au blocat roata unui vehicul de test MINI Countryman aflat in parcare datorita camuflajului sau suspect, a placutelor de inmatriculare nemtesti si a echipamentului de testare si masurare amplasat in masina, care arata ciudat.

Un martor ocular a declarat ca alarma a declansat inchiderea parcarii.

Modelul MINI Countryman este programat pentru lansarea pe piata in SUA in aceasta toamna, si pana atunci BMW continua sa testeze diverse prototipuri. Iar „Death Valley” este locul perfect pentru a testa orice vehicul nou ce urmeaza a fi lansat pe piata in conditii de temperatura extrema, si probabil ca de-acolo venea si masina in cauza.

Iata ce a declarat martorul ocular care a facut si fotografiile:

Ma aflam la Luxor in Las Vegas si parcasem pe primul nivel al parcarii principale. M-am dus la minivan ca sa deschid si sa plec acasa, cand am gasit acolo un Mini Cooper Countryman S! Tinand cont ca imi doresc aceasta masina m-am simtit de parca am castigat la Jackpot!

Se pare ca tipii de la paza Luxor nu accepta placutele europene (Munchen, DE corect?) si nici un fel de cooler care era pe bancheta spate, cu o inscriptie in araba. Asa ca s-au decis sa blocheze masina si sa puna un anunt pe ea, in asteptarea sarmanilor ingineri obositi dupa testele din Death Valley. Presupun ca e vorba de teste in Valea Mortii deoarece masina avea pe bancheta din spate containere cu apa care simulau o greutate mai mare, dar si o serie de echipament/cabluri tipice pentru inregistrarea datelor.

Un paznic de la securitate pe bicicleta era foarte surprins ca faceam fotografii, apoi mai tarziu ne-a intrebat daca era masina noastra. As fi vrut eu! I-am spus ca e masina BMW Germania si ca probabil o testau in conditii extreme de temperatura, in Valea Mortii.

[Sursa: Jalopnik | Sursa foto: Kww]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account